Dieter Janssens uit Welle ontwikkelde de 'Bubbel App'.
Volledig scherm
Dieter Janssens uit Welle ontwikkelde de 'Bubbel App'. © Claudia Van den Houte

Wellenaar ontwikkelt gratis ‘Bubbel App’ voor horecazaken: “Klanten scannen QR-code en vullen gegevens in via eigen smartphone”

Wellenaar Dieter Janssens heeft de ‘Bubbel App’ ontwikkeld voor horecazaken. Daarmee kunnen klanten gemakkelijk hun gegevens achterlaten via een QR-code die ze scannen met hun smartphone. “Het is een heel gemakkelijk en zeer gebruiksvriendelijk platform om te gebruiken, zowel voor de horeca-uitbaters als voor de klanten”, aldus Dieter, die de Bubbel App gratis aanbiedt.

  1. Prins Yvan neemt na drie bijzondere carnavals- en coronajaren dan toch nog afscheid: “Ik kan toch geen prins carnaval blijven, hé”
    PREMIUM
    Aalst

    Prins Yvan neemt na drie bijzondere carnavals en coronaja­ren dan toch nog afscheid: “Ik kan toch geen prins carnaval blijven, hé”

    Wist prins Yvan De Boitselier veel dat zijn prinsenjaar drie jaar ging duren, toen hij op 25 januari 2020 de scepter in de lucht stak in de Florahallen. Ondertussen hebben we een pandemie en een ongeziene cafeekescarnaval achter de rug, de Florahallen zijn zelfs al afgebroken. Hoog tijd voor een afscheidsfeest dus. Op zaterdag 1 oktober is er het afscheidsbal van prins Yvan in het Forum.