Linda De Smedt, Emilienne Schelfhout en Tibo Van Den Berge van het Rode Kruis Denderleeuw-Haaltert delen de eerste stickers uit op de markt in Welle.
Volledig scherm
Linda De Smedt, Emilienne Schelfhout en Tibo Van Den Berge van het Rode Kruis Denderleeuw-Haaltert delen de eerste stickers uit op de markt in Welle. © Claudia Van den Houte

Vrijwilligers Rode Kruis Denderleeuw-Haaltert starten stickerverloop op markt van Welle: “Opbrengst gaat naar nieuwe Rode Kruistent voor preventieve hulpacties”

Denderleeuw/HaaltertDe vrijwilligers van de Rode Kruis-afdeling Denderleeuw-Haaltert hebben hun jaarlijkse stickerverkoop donderdag afgetrapt op de markt van Welle.

 1. Loanton creëert extra terrasruimte: “Maar Loa Plaza zal ook in de toekomst blijven bestaan”
  PREMIUM
  Affligem
  2

  Loanton creëert extra terrasruim­te: “Maar Loa Plaza zal ook in de toekomst blijven bestaan”

  De trendy Affligemse zaak Loanton - ook bekend bij menig Bekende Vlaming en topsporter - is klaar om vanaf morgen opnieuw de deuren open te gooien. Het team van Bruno Rollier en zijn zoon Nino hebben hun terras voor de gelegenheid uitgebreid en omgetoverd tot ‘Loa Plaza’. “We zouden Loanton niet zijn als we niet opnieuw met iets nieuws op de proppen kwamen”, knipoogt Bruno. We gingen langs om te luisteren hoe ze de lockdown overleefden en wat we nu mogen verwachten. En wie weet trakteren wij jou hier binnenkort op een Tournée Générale.
 1. Zo wensen onze surfers hun mama een gelukkige Moederdag
  Play

  Zo wensen onze surfers hun mama een gelukkige Moederdag

 2. Vijf nieuwe topgames die virtual reality (weer) op de kaart willen zetten
  Play
  games

  Vijf nieuwe topgames die virtual reality (weer) op de kaart willen zetten