Vlaams Belang Denderleeuw heeft donderdag actie gevoerd aan het tankstation van Shell in Welle tegen de hoge brandstofprijzen.
Volledig scherm
Vlaams Belang Denderleeuw heeft donderdag actie gevoerd aan het tankstation van Shell in Welle tegen de hoge brandstofprijzen. © rv

Vlaams Belang Denderleeuw voert actie tegen hoge brandstofprijzen

Welle/DenderleeuwVlaams Belang Denderleeuw heeft donderdag actie gevoerd aan het tankstation van Shell in Welle tegen de hoge brandstofprijzen.

 1. Oppositie niet tevreden over samenstelling deontologische commissie om parkeerincident burgemeester te onderzoeken: “Opnieuw mooi staaltje van machtsmisbruik”
  PREMIUM

  Oppositie niet tevreden over samenstel­ling deontologi­sche commissie om parkeerin­ci­dent burgemees­ter te onderzoe­ken: “Opnieuw mooi staaltje van machtsmis­bruik”

  De meerderheidspartijen hebben op de gemeenteraad de oprichting van een deontologische commissie goedgekeurd. De oppositie was zelf vragende partij om zo’n commissie op te richten om het vermeende machtsmisbruik van burgemeester Veerle Baeyens (N-VA) te onderzoeken, maar stemde tegen omdat de meerderheidspartijen ook in die commissie de meerderheid hebben bij het stemmen over hun eigen partijleden.
  Haaltert
 2. Zakaria Atteri (FCV Dender) heeft nog een grote progressiemarge: “Volgend seizoen wil ik topscorer worden”
  PREMIUM
  voetbal challenger pro league

  Zakaria Atteri (FCV Dender) heeft nog een grote progressie­mar­ge: “Volgend seizoen wil ik topscorer worden”

  Als voorbereiding op het competitieduel van nu vrijdagavond tegen Jong Racing Genk deed FCV Dender vorige week donderdag vertrouwen op met een 4-1-zege in een oefenwedstrijd tegen de RSCA Futures. Lallemand, Ngongo, Rajsel en Atteri maakten de goals. Hoewel scoren in competitieverband een hels karwei is, is de laatste ervan overtuigd dat het ook tegen de Limburgers vlot zal verlopen.
 3. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  9

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.
 1. Hoogrendementsglas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?
  Livios

  Hoogrende­ments­glas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?

  Willen we de klimaatdoelstellingen halen, zullen we allemaal in actie moeten schieten. Jij kan onder meer je steentje bijdragen door je verouderde woning energiezuinig te renoveren, denk bijvoorbeeld aan het isoleren van je dak of gevel of plaatsen van hoogrendementsglas. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar óók voor je portemonnee. Bouwsite Livios zocht uit hoeveel je kan besparen door je oude ramen te vervangen en welke premies je daarvoor kan aanvragen.