Jeroen Lettens, Klaas Vanderpoorten met het nieuwe bier in restaurant De Heeren Van Liederkercke.
Volledig scherm
Jeroen Lettens, Klaas Vanderpoorten met het nieuwe bier in restaurant De Heeren Van Liederkercke. © Claudia Van den Houte

Trio brengt mythische brouwerij Eylenbosch weer tot leven door Oude Gueuze en Kriek opnieuw te brouwen

Erik De Keersmaeker, Jeroen Lettens en Klaas Vanderpoorten blazen de mythische brouwerij Eylenbosch nieuw leven in door de Eylenbosch-bieren Oude Gueuze en Kriek te herlanceren. Op een andere locatie, maar volgens de traditionele methode en de authentieke recepten. Erik De Keersmaeker is al de zesde generatie in een familie van brouwers.

 1. Doodrijder opnieuw voor rechter nadat hij met 124 km per uur door Liedekerke scheurt: “Is één dodelijk ongeval niet genoeg?”
  PREMIUM
  Liedekerke/Denderleeuw

  Doodrijder opnieuw voor rechter nadat hij met 124 km per uur door Liedekerke scheurt: “Is één dodelijk ongeval niet genoeg?”

  Een man die in 2002 een ongeval veroorzaakte waarbij in Welle twee mensen omkwamen stond maandag opnieuw voor de rechter. Dit keer omdat hij aan 124 kilometer per uur door de bebouwde kom in Liedekerke scheurde. Achttien jaar geleden was zijn zware voet ook al de oorzaak van het fatale ongeluk. “Is één dodelijk ongeval nog niet genoeg?”, vroeg politierechter Johan Van Laethem zich af. Hij sprak een zware straf uit.
 1. Zo straf ziet koffie er van heel dichtbij uit
  Play

  Zo straf ziet koffie er van heel dichtbij uit

 2. Wij hebben de PlayStation 5 al: unboxing en eerste indruk
  Play
  games

  Wij hebben de PlayStati­on 5 al: unboxing en eerste indruk