Een beeld uit het filmpje van de feiten. De jongen ligt bewusteloos op de grond nadat hij enkele rake klappen in het gezicht kreeg.
Volledig scherm
Een beeld uit het filmpje van de feiten. De jongen ligt bewusteloos op de grond nadat hij enkele rake klappen in het gezicht kreeg. © RV

Tiener (16) bewusteloos geslagen na school omdat hij zijn vriendin die werd lastiggevallen wil verdedigen: “Zelfs toen hij buiten westen op de grond lag, werd hij nog geschopt”

Denderleeuw/Ninove/LiedekerkeIn Denderleeuw heeft een 16-jarige jongen donderdag na schooltijd enkele rake klappen gekregen op zijn hoofd. De jongen kwam zijn vriendin afhalen aan school, omdat zij naar eigen zeggen belaagd werd door enkele studenten. Toen de jongen aankwam, werd hij vrijwel meteen aangevallen. “Hij kreeg verschillende klappen in het aangezicht tot hij op de grond viel, daarna lag hij zeker tien minuten buiten westen op de grond", aldus een bezorgde mama. 

  1. Kjetil Borry (FCV Dender): “Manier waarop we resultaat neerzetten, maakt niet uit”
    Voetbal eerste nationale

    Kjetil Borry (FCV Dender): “Manier waarop we resultaat neerzetten, maakt niet uit”

    Na het vele puntengemors van de jongste weken is winnen tegen Winkel Sport een must voor FCV Dender. Het dominant voetbal en het creëren van veel kansen moet eindelijk omgezet worden in doelpunten. Met klinkende namen in de ploeg voor het niveau van eerste nationale, zoals Xaver Gies, Wesley Vanbelle, Jonny Rowell, Kenneth Houdret, Sam Valcke, Esteban Casagolda, Ridwane M’Barki en anderen, is een plaats in de middenmoot onvoldoende.