Een beeld uit het filmpje van de feiten. De jongen ligt bewusteloos op de grond nadat hij enkele rake klappen in het gezicht kreeg.
Volledig scherm
Een beeld uit het filmpje van de feiten. De jongen ligt bewusteloos op de grond nadat hij enkele rake klappen in het gezicht kreeg. © RV

Tiener (16) bewusteloos geslagen na school omdat hij zijn vriendin die werd lastiggevallen wil verdedigen: “Zelfs toen hij buiten westen op de grond lag, werd hij nog geschopt”

Denderleeuw/Ninove/LiedekerkeIn Denderleeuw heeft een 16-jarige jongen donderdag na schooltijd enkele rake klappen gekregen op zijn hoofd. De jongen kwam zijn vriendin afhalen aan school, omdat zij naar eigen zeggen belaagd werd door enkele studenten. Toen de jongen aankwam, werd hij vrijwel meteen aangevallen. “Hij kreeg verschillende klappen in het aangezicht tot hij op de grond viel, daarna lag hij zeker tien minuten buiten westen op de grond", aldus een bezorgde mama. 

  1. Verontruste eventorganisator doet oproep aan regering: “Schiet niet op de verkeerde sector”
    Denderhoutem/Ninove

    Verontrus­te eventorga­ni­sa­tor doet oproep aan regering: “Schiet niet op de verkeerde sector”

    Eventorganisator Jeroen Wiggeleer uit Denderhoutem, die de komende twee weekends drie shows organiseert in cultuurcentrum De Plomblom in Ninove, is zeer bezorgd over de uitspraken van Vlaams minister-president Jan Jambon (N-VA), die een verbod op indoor recreatie-evenementen wil, en over de vervroegde bijeenkomst van het Overlegcomité, morgen vrijdag 3 december om 9 uur.