De brandweer kwam ter plaatse.
Volledig scherm
De brandweer kwam ter plaatse. © Koen Baten

Straat zonder stroom nadat bewoner met boormachine in elektriciteitskabel boort

DenderleeuwIn de De Nayerstraat in Denderleeuw heeft een bewoner woensdagavond even de schrik van zijn leven beleefd. De man was aan het boren in zijn woning toen hij plots iets hoorde knetteren. Meteen daarna viel de elektriciteit uit. 

  1. Tiener (16) bewusteloos geslagen na school omdat hij zijn vriendin die werd lastiggevallen wil verdedigen: “Zelfs toen hij buiten westen op de grond lag, werd hij nog geschopt”
    Denderleeuw/Ninove/Liedekerke

    Tiener (16) bewuste­loos geslagen na school omdat hij zijn vriendin die werd lastigge­val­len wil verdedigen: “Zelfs toen hij buiten westen op de grond lag, werd hij nog geschopt”

    In Denderleeuw heeft een 16-jarige jongen donderdag na schooltijd enkele rake klappen gekregen op zijn hoofd. De jongen kwam zijn vriendin afhalen aan school, omdat zij naar eigen zeggen belaagd werd door enkele studenten. Toen de jongen aankwam, werd hij vrijwel meteen aangevallen. “Hij kreeg verschillende klappen in het aangezicht tot hij op de grond viel, daarna lag hij zeker tien minuten buiten westen op de grond", aldus een bezorgde mama.