Kinderdagverblijf De Kadeekes in de De Nayerstraat in Denderleeuw.
Volledig scherm
Kinderdagverblijf De Kadeekes in de De Nayerstraat in Denderleeuw. © Google

“Sluiting niet aan de orde” voor kinderdagverblijf De Kadeekes

Kinderdagverblijf De Kadeekes kan voorlopig nog terecht in de lokalen van Scholengroep 19 Dender in de De Nayerstraat in Denderleeuw. Er was bezorgdheid nadat kinderdagverblijf De Bijtjes in Liedekerke het gebouw van de scholengroep moet verlaten.

0 reacties

 1. Chef Dean kan nieuw restaurant Table 22 eindelijk openen: “Blij om van start te gaan na zware periode”
  PREMIUM
  Welle

  Chef Dean kan nieuw restaurant Table 22 eindelijk openen: “Blij om van start te gaan na zware periode”

  Dean Hoebeeck (35) heeft eindelijk zijn nieuw restaurant Table 22 kunnen openen. Bijna een half jaar later dan gepland door de coronacrisis en met enkele wijzigingen. “Maar het is super om nu voor het eerst echt te kunnen starten. De voorbije maanden waren emotioneel zwaar”, aldus Dean, die nog op zoek is naar extra personeel om ook lunchen en menu’s te kunnen aanbieden.
 2. Er waait een nieuwe wind door FCV Dender. David Pauwels: “De jeugdopleiding vormt naar de toekomst toe een voorname rol”
  voetbal eerste nationale

  Er waait een nieuwe wind door FCV Dender. David Pauwels: “De jeugdoplei­ding vormt naar de toekomst toe een voorname rol”

  Sedert David Pauwels werd aangesteld als sports business director waait er binnen FCV Dender een nieuwe wind. Voor coach Regi Van Acker valt er alleszins een grote last van zijn schouders. “Nu is er een structuur binnen de club en hoef ik op organisatorisch vlak zelf niet alles meer te regelen”, zegt de Waaslander, die samen met zijn volledige technische staf zijn contract verlengde tot 2023.