Facebookgroep-oprichter Ronny Van Laethem met enkele medewerkers aan de vroegere beenhouwerij van Tacos.
Volledig scherm
Facebookgroep-oprichter Ronny Van Laethem met enkele medewerkers aan de vroegere beenhouwerij van Tacos. © Claudia Van den Houte

Slagerij Tacos verhuist naar Liedekerke na plannen voor Jumbo

DenderleeuwDe slagerij van Tacos, in de Kon. Astridstraat in Denderleeuw, verhuist vanaf woensdag 2 juni naar de Opperstraat in Liedekerke.

 1. Ronny richt Facebookgroep op om personeel Tacos te steunen: “Triest dat medewerkers in onzekerheid leven”
  Denderleeuw

  Ronny richt Facebook­groep op om personeel Tacos te steunen: “Triest dat medewer­kers in onzeker­heid leven”

  Ronny Van Laethem (55) uit Welle heeft de Facebookgroep ‘Steun personeel Tacos’ opgericht om de medewerkers van supermarkt Tacos in Denderleeuw een hart onder de riem te steken. Tacos verdwijnt immers en wordt omgebouwd tot een Jumbo-supermarkt. De medewerkers van Tacos weten nog steeds niet zeker dat ze aan de slag zullen kunnen blijven in de nieuwe winkel.
 2. Denderleeuw schrapt evenementen en zoekt alternatief voor intrede Sinterklaas
  Denderleeuw

  Dender­leeuw schrapt evenemen­ten en zoekt alterna­tief voor intrede Sinter­klaas

  Het gemeentebestuur schrapt verschillende evenementen door de stijgende coronacijfers. Onder meer de kerstmarkt, de nieuwjaarsdrink en de Sint-Antoniuskermis met varkenskopverkoop worden al afgelast. Het lijstje wordt mogelijk nog uitgebreid, want vrijdag bekijkt de crisiscel het volledige activiteitenprogramma voor december en januari. Voor de intrede van Sinterklaas werkt de gemeente wel aan een alternatief.