Sinterklaas met dubbeldekker op rondrit in Denderleeuw, hier tijdens de stop aan het lokaal van de Scouts & Gidsen Denderleeuw.
Volledig scherm
Sinterklaas met dubbeldekker op rondrit in Denderleeuw, hier tijdens de stop aan het lokaal van de Scouts & Gidsen Denderleeuw. © Claudia Van den Houte

Sinterklaas met dubbeldekker op rondrit in Denderleeuw

DenderleeuwSinterklaas en zijn Pieten zijn dit jaar niet met de boot, maar met een dubbeldekkerbus naar Denderleeuw gekomen.

  1. RESTOTIP. ‘t Schuurtje na 14 jaar omgetoverd tot ‘t Frietschuurtje: “Nog geen moment beklaagd”
    PREMIUM
    Liedekerke

    RESTOTIP. ‘t Schuurtje na 14 jaar omgetoverd tot ‘t Friet­schuur­tje: “Nog geen moment beklaagd”

    Deze week stellen we u geen restaurant of brasserie voor, wél een oude bekende. Al is het onder een andere naam. Taverne ‘t Schuurtje uit de Houtmarktstraat werd enkele maanden geleden omgedoopt tot ‘t Frietschuurtje. Na veertien jaar wilden uitbaters Jimmy Minner (46) en Nele Kiekens (47) een nieuw hoofdstuk beginnen, met corona als druppel die de emmer deed overlopen. “De switch van taverne naar frituur hebben we ons nog geen moment beklaagd”, klink het. Wij gingen zelf ook een frietje steken, vergezeld met de originele vol-au-vent en stoofvlees van ‘t Schuurtje. Meer restotips lees je hier.