De stratenloop Denderleeuw twee jaar geleden met start en finish in het sportpark aan het Walleken.
Volledig scherm
De stratenloop Denderleeuw twee jaar geleden met start en finish in het sportpark aan het Walleken. © Claudia Van den Houte

Loop drie Denderleeuwse joggings en maak kans op waardebon van 100 euro

DenderleeuwIn Welle vindt vrijdag de nieuwe Stratenloop Welle plaats. Het is de eerste van de drie loopwedstrijden die deze zomer in Denderleeuw worden georganiseerd.

 1. Steeds meer werkgevers delen een winstpremie van zo’n 900 euro met hun werknemers: kom jij ook in aanmerking?
  Jobat

  Steeds meer werkgevers delen een winstpre­mie van zo’n 900 euro met hun werknemers: kom jij ook in aanmerking?

  De winstpremie blaast dit jaar vijf kaarsjes uit. Concreet kunnen werkgevers via deze premie hun medewerkers laten delen in de winst van het voorafgaande boekjaar. HR-dienstverlener SD Worx berekende dat in de eerste zeven maanden van 2022 meer werknemers van zo’n premie genoten dan vorig jaar. Hoe weet je of je daarvoor in aanmerking komt? En hoe werkt dat precies? Jobat.be schept duidelijkheid.
 2. Politie houdt grootscheepse controle rond overlast aan stationsomgeving in Denderleeuw
  Denderleeuw

  Politie houdt groot­scheep­se controle rond overlast aan stationsom­ge­ving in Dender­leeuw

  Aan het station in Denderleeuw hebben verschillende politiediensten en Securail woensdag een grootscheepse controle gehouden op overlast aan het station in Denderleeuw. Het is de tweede grote controle op enkele maanden tijd, die in de toekomst nog herhaald zal worden. “Belangrijk is dat alle deelnemende diensten goed op elkaar afgestemd zijn”, zegt burgemeester Jo Fonck.