De stratenloop Denderleeuw twee jaar geleden met start en finish in het sportpark aan het Walleken.
Volledig scherm
De stratenloop Denderleeuw twee jaar geleden met start en finish in het sportpark aan het Walleken. © Claudia Van den Houte

Loop drie Denderleeuwse joggings en maak kans op waardebon van 100 euro

DenderleeuwIn Welle vindt vrijdag de nieuwe Stratenloop Welle plaats. Het is de eerste van de drie loopwedstrijden die deze zomer in Denderleeuw worden georganiseerd.

  1. Organisator Maspoe verwelkomt drukte opnieuw na stil coronajaar: “Events dichter op elkaar deze zomer, maar blij weer te kunnen starten”
    Denderleeuw/Ninove

    Organisa­tor Maspoe verwelkomt drukte opnieuw na stil coronajaar: “Events dichter op elkaar deze zomer, maar blij weer te kunnen starten”

    Na anderhalf jaar waarin er amper evenementen waren door corona, schiet de organisatie Maspoe opnieuw uit de startblokken, met heel wat events deze zomer en dit najaar. Starten doen Kim Barbé en Benjamin Adam met een nieuwe Stratenloop in Welle op 30 juli, naast de al bestaande Stratenloop in Denderleeuw. Verder zijn er onder andere nog de Zomerconcerten en ‘De Stautste Ninovieter’ in Ninove deze zomer, de Grootste Rommelmarkt in Welle in september en liefst twaalf nightruns in de ruime regio in het najaar.