Guy Van Dalem, gemeenteraadslid van Open Vld Denderleeuw.
Volledig scherm
Guy Van Dalem, gemeenteraadslid van Open Vld Denderleeuw. © Claudia Van den Houte

"Lokale Open Vld steunt LvB níét"

DENDERLEEUW"Open Vld Denderleeuw doet niet mee met de Lijst van de Burgemeester (LvB), enkel de kandidate van Open Vld nationaal." Dat zeggen gemeenteraadslid Guy Van Dalem en de bestuursleden van Open Vld Denderleeuw enkele dagen na het toetreden van hun partij tot LvB.

 1. Wie gaat dit seizoen helemaal ontploffen? Drie van onze clubwatchers kijken vooruit
  Gouden 11
  4

  Wie gaat dit seizoen helemaal ontploffen? Drie van onze clubwat­chers kijken vooruit

  De Jupiler Pro League is weer volop bezig en dat betekent dat ook de Gouden 11 terug is. Speel mee met onze sportgame en bewijs dat jij het meeste weet over het Belgische voetbal. Tijdens de eerste zes speeldagen zijn er nog geen prijzen te winnen, omdat de transferperiode nog bezig is. Maar je kunt wel al volop sleutelen aan jouw team. Wij vroegen aan drie van onze clubwatchers wie we in de gaten moeten houden.
 2. Coach Regi Van Acker en FCV Dender zijn nog op zoek naar versterking: “Nieuwkomers moeten in de groep passen”

  Coach Regi Van Acker en FCV Dender zijn nog op zoek naar verster­king: “Nieuwko­mers moeten in de groep passen”

  FCV Dender staat vrijdagavond met een thuiswedstrijd tegen Lommel SK voor zijn vuurdoop in de Challenger Pro League of eerste klasse B. Of de blauwhemden klaar zijn voor de strijd is voorlopig koffiedik kijken. Coach Regi Van Acker hinkt op twee gedachten: “Er werden degelijke aanwinsten aangetrokken, maar om de strijd over het hele seizoen aan te gaan, moet er in alle linies nog versterking bijkomen.”