Jelle De Nil zorgt vanaf nu voor de veiligheid aan het station in Denderleeuw.
Volledig scherm
Jelle De Nil zorgt vanaf nu voor de veiligheid aan het station in Denderleeuw. © Foto Koen Baten

Jelle De Nil nieuwe wijkinspecteur voor stationsbuurt

DENDERLEEUWMet Jelle De Nil heeft de politiezone Denderleeuw/Haaltert een nieuwe inspecteur voor de stationsbuurt in Denderleeuw.

 1. Lidl-project in stationsomgeving speelt vergunning opnieuw kwijt: “Enkel Raad van State kan nu nog oordelen”

  Lidl-pro­ject in stationsom­ge­ving speelt vergunning opnieuw kwijt: “Enkel Raad van State kan nu nog oordelen”

  Voor de tweede keer heeft de Raad voor Vergunningsbetwistingen de vergunning voor de bouw van 32 appartementen en een Lidl-filiaal langs de Affligemsesteenweg vernietigd. Deze keer tekende Natuurpunt Denderstreek, een overkoepelende vzw, beroep aan nadat de provincie voor de tweede keer een vergunning had verleend. De ontwikkelaar kan nu nog naar de Raad van State trekken. Het dossier sleept intussen al meer dan drie jaar aan.
  Liedekerke
 2. Van een ‘Piet Piraat’-show tot een paaseierenloop: met deze 10 tips haal jij alles uit de paasvakantie in de Denderstreek en Vlaamse Ardennen
  PREMIUM

  Van een ‘Piet Pi­raat’-show tot een paaseieren­loop: met deze 10 tips haal jij alles uit de paasvakan­tie in de Dender­streek en Vlaamse Ardennen

  De paashaas ontwaakt stilaan uit zijn winterslaap en maakt zich klaar voor een paasvakantie vol leuke activiteiten. Heb jij nog geen plannen voor tijdens de vakantie? Dan helpen wij je op weg met deze 10 tips. Van een ‘Piet Piraat’-show in Ninove tot een paaseierenloop in Kruisem: met deze activiteiten in de Denderstreek en Vlaamse Ardennen verveel je je geen seconde.
  Oudenaarde, Aalst