Schepen Jan De Nul en directeur Geert Monsaert in de nieuwe klaslokalen van de gemeenteschool Welle in het vroegere bankkantoor.
Volledig scherm
Schepen Jan De Nul en directeur Geert Monsaert in de nieuwe klaslokalen van de gemeenteschool Welle in het vroegere bankkantoor. © Claudia Van den Houte

Herstructurering voor gemeentelijke basisschool: Afdelingen Welle en Iddergem worden twee volwaardige scholen

Welle/IddergemIn de gemeentelijke basisschool komt er een herstructurering. De gemeentelijke basisschool Welle (GBS) en de GBS Iddergem ‘De Toverlelie’ zullen niet langer één school vormen, maar worden twee volwaardige scholen. “De scholen waren te groot geworden. Op deze manier kan er korter op de bal worden gespeeld”, aldus directeur Geert Monsaert.

  1. Drie mama’s starten steunactie peuter Ralph: “We waren er het hart van in toen we hoorden dat zoontje van Brook leukemie had”
    PREMIUM
    Denderleeuw

    Drie mama’s starten steunactie peuter Ralph: “We waren er het hart van in toen we hoorden dat zoontje van Brook leukemie had”

    Drie mama’s zijn een steunactie gestart voor de ouders van Ralph (2,5 jaar). Kleuterjuf Brooke, die lesgeeft aan het KCD in Denderleeuw, en haar partner kregen afgelopen zomer te horen dat hun zoontje leukemie heeft. Met de actie willen de drie mama’s hen een hart onder de riem steken. “We gaan momenteel door een helse periode, maar deze mensen hebben een hart van goud”, aldus Brooke Van Overwaele.