Oplossingen aan het kruispunt Nachtegaalstraat – N405 in Aalst bleken noodzakelijk om de herontwikkeling van het bedrijventerrein Wildebeek mogelijk te maken.
Volledig scherm
Oplossingen aan het kruispunt Nachtegaalstraat – N405 in Aalst bleken noodzakelijk om de herontwikkeling van het bedrijventerrein Wildebeek mogelijk te maken. © Google Maps

Herontwikkeling van verouderd bedrijventerrein Wildebeek kan starten na extra investeringen

Denderleeuw/WelleDe herontwikkeling van het verouderde bedrijventerrein Wildebeek in Denderleeuw naar een nieuw, duurzaam bedrijventerrein kan beginnen nu de Vlaamse regering 2 miljoen euro investeert voor een betere ontsluiting van de bedrijfsterreinen Erembodegem Zuid II en Zuid III. 

  1. (ON)VEILIGHEID in Aalst deel 4: “Onveiligheidsgevoel is ook hoog in Denderleeuw en Ninove. Er wordt te veel gepolariseerd aan de Dender”
    PREMIUM
    Aalst

    (ON)VEILIGHEID in Aalst deel 4: “Onveilig­heids­ge­voel is ook hoog in Dender­leeuw en Ninove. Er wordt te veel gepolari­seerd aan de Dender”

    Yunus, Lukas, Bart, Kyano... De lijst met slachtoffers van zinloos geweld in Aalst lijkt de laatste maanden in sneltempo langer te worden. Het onveiligheidsgevoel zat volgens de laatste Stadsmonitor al niet goed. 16 procent van de Aalstenaars voelt zich onveilig in zijn eigen stad en de recente reeks gewelddadige incidenten zal dat zeker niet gunstig beïnvloeden. Deze week bekijken we wat er aan de hand is in de stad van burgemeester Christoph D’Haese (N-VA) en hoe het verder moet? Vandaag: Hoe verhoudt Aalst zich tot andere steden en gemeenten?