De 21ste editie van de Grootste Rommelmarkt van Vlaanderen in Welle.
Volledig scherm
De 21ste editie van de Grootste Rommelmarkt van Vlaanderen in Welle. © Claudia Van den Houte

'Grootste Garageverkoop & Rommelmarkt van Vlaanderen’ beleeft opnieuw topeditie met zo'n 30.000 bezoekers: “Na corona staat evenement er weer zoals voorheen”

WelleDe ‘Grootste Garageverkoop & Rommelmarkt van Vlaanderen’ heeft met ongeveer 1.500 standen en rond de 30.000 bezoekers zondag opnieuw een topeditie achter de rug. Het mooie weer en de talrijke standhouders brachten veel volk op de been.

  1. 8 tips voor een verkoelende wandeling in de Vlaamse Ardennen: van ravotten in het Kluisbos tot kuieren tussen loslopende runderen of gewoon genieten van de pracht van het Brakelbos
    PREMIUM
    Vlaamse Ardennen

    8 tips voor een verkoelen­de wandeling in de Vlaamse Ardennen: van ravotten in het Kluisbos tot kuieren tussen loslopende runderen of gewoon genieten van de pracht van het Brakelbos

    Nu de hittegolf officieel van start is gegaan, zoeken we allemaal op alle mogelijke manieren verkoeling. Dat kan bijvoorbeeld door een wandeling, en dan liefst nog in een bos waar veel schaduw te vinden is. In de Vlaamse Ardennen zijn er mooie pareltjes die je wandelend kan ontdekken. Wij zetten alvast acht tips op een rijtje waar je in het zuiden van Oost-Vlaanderen je hart kan ophalen. We leiden je onder meer tussen loslopende runderen in Ename, naar het kindvriendelijke Kluisbos, het sfeervolle Park van Breivelde, de Maarkedalse Z+-route met opmerkelijk zitbanken en trekken zelfs op oorlogspad in Gavere. Ontdek het hier en laat je inspireren.