thinkstock
Volledig scherm
© thinkstock

Geur deed hen de das om: acht cannabiskwekers veroordeeld tot celstraffen tot dertig maanden

WelleAcht mannen, betrokken bij een cannabisplantage in Welle, zijn door de correctionele rechtbank van Dendermonde veroordeeld tot celstraffen tot dertig maanden. De sterke cannabisgeur van liefst vijf kweekruimtes deed hen de das om, waardoor in juni 2020 een inval van de politie volgde.

 1. Sport, emoties én drama: vijf meeslepende streamingtips
  Streamz

  Sport, emoties én drama: vijf meeslepen­de streaming­tips

  Weinig hobby’s maken zo veel emoties in ons los als sport. Naar aanleiding van de nieuwe Streamz-release ‘The Window’, dat zich afspeelt tijdens de transferperiode binnen het voetbal, vullen wij onze Kijkgids deze week aan met andere topseries en films die drama en sport verweven tot een meeslepende kijkervaring. Diepe karakterstudies in ‘Friday Night Lights’ (Hulu), datagedreven stuntwerk in ‘Moneyball’ (Netflix), hilarische scènes in ‘Ted Lasso’ (Apple TV+) en een temperamentvolle basketbalcoach in ‘Big Shot’ (Disney+): dit zijn onze favoriete sporttitels om te streamen.
 2. Drie mama’s starten steunactie peuter Ralph: “We waren er het hart van in toen we hoorden dat zoontje van Brook leukemie had”
  PREMIUM
  Denderleeuw

  Drie mama’s starten steunactie peuter Ralph: “We waren er het hart van in toen we hoorden dat zoontje van Brook leukemie had”

  Drie mama’s zijn een steunactie gestart voor de ouders van Ralph (2,5 jaar). Kleuterjuf Brooke, die lesgeeft aan het KCD in Denderleeuw, en haar partner kregen afgelopen zomer te horen dat hun zoontje leukemie heeft. Met de actie willen de drie mama’s hen een hart onder de riem steken. “We gaan momenteel door een helse periode, maar deze mensen hebben een hart van goud”, aldus Brooke Van Overwaele.