De Vinkenstraat in Denderleeuw.
Volledig scherm
De Vinkenstraat in Denderleeuw. © Claudia Van den Houte

Firma dient nieuwe aanvraag voor uitbreiding leemontginning in Vlamovenkouter

DenderleeuwEr loopt een nieuw openbaar onderzoek naar aanleiding van een (ver)nieuw(d)e aanvraag om de leemgroeve in de Vinkenstraat, in de Vlamovenkouter, uit te breiden.

 1. Nicolas Rajsel na bekerwinst van FC Dender tegen Dikkelvenne: “Laat Union nu maar komen”
  Voetbal Beker van België

  Nicolas Rajsel na bekerwinst van FC Dender tegen Dikkelven­ne: “Laat Union nu maar komen”

  FCV Dender mag zich opmaken voor een leuke bekeraffiche tegen een club uit eerste klasse A. De blauwhemden waren zoals verwacht een klasse sterker dan Dikkelvenne, maar de tweedenationaler toonde zich wel een moeilijk te manoeuvreren ploeg. De jonge Ngongo en de ingekomen Rajsel vonden in het slotkwartier twee gaatjes in de stugge afweergordel van de sterk aanklampende bezoekers.
 2. Van balkonhuldiging op de Grote Markt tot keuvelen op de kermis: hier beleef je een topweekend in Brussel, de Rand en het Pajottenland
  PREMIUM
  Pajottenland/Brussel/Rand

  Van balkonhul­di­ging op de Grote Markt tot keuvelen op de kermis: hier beleef je een topweekend in Brussel, de Rand en het Pajotten­land

  Heb je nog geen plannen voor het weekend van 1 en 2 oktober? Dan zullen wij je met plezier wat inspiratie bezorgen. Er zijn namelijk heel wat zaken te beleven in Brussel, de Rand en het Pajottenland. Van een marathon lopen tot genieten aan het kampvuur en Remco Evenepoel spotten. Onze redactie helpt je graag verder met vijf leuke tips. Want thuisblijven, dat kan je tijdens de week ook, toch?