Burgemeester Jo Fonck en schepen van Lokale Economie Jan De Nul mochten als eersten de nieuwe digitale Denderleeuwbon uittesten bij de lancering.
Volledig scherm
Burgemeester Jo Fonck en schepen van Lokale Economie Jan De Nul mochten als eersten de nieuwe digitale Denderleeuwbon uittesten bij de lancering. © Gemeente Denderleeuw

Digitale Denderleeuwbon vanaf vandaag online te koop: “Lokale handelaars duwtje in de rug geven”

DenderleeuwDe digitale Denderleeuwbon is vanaf vandaag online te koop. Met de cadeaubon kunnen inwoners bij tal van lokale handelaren digitaal betalen. De gemeente Denderleeuw geeft op de eerste 3.000 verkochte bonnen van 25 euro een korting van 5 euro ter gelegenheid van de lancering.

 1. Tijd voor een nieuwe smartphone? Dit zijn momenteel de best beoordeelde (van 150 tot 650 euro)
  Multimedia

  Tijd voor een nieuwe smartphone? Dit zijn momenteel de best beoordeel­de (van 150 tot 650 euro)

  Er verschenen in eerste twee maanden van 2021 vooral budgettoestellen, in afwachting van de grote golf aan nieuwe high-end smartphones die dit voorjaar weer zal uitkomen. Het is dus de vraag of dit een goed moment is om een nieuwe telefoon te kopen, maar je kunt wel je voordeel doen met een model van vorig jaar tegen een lagere prijs. Onze techredacteur tipt de toestellen die de beste reviews kregen, in stijgende volgorde van prijs.
 2. Eventorganisator Jeroen al volledig voorbereid voor zomer: “Alles is klaar voor als we groen licht krijgen”
  Denderhoutem/Haaltert

  Eventorga­ni­sa­tor Jeroen al volledig voorbereid voor zomer: “Alles is klaar voor als we groen licht krijgen”

  Iedereen lijkt te snakken naar de zomer, niet in het minst organisatoren van evenementen. Zij hopen dat er tegen dan opnieuw events mogelijk zullen zijn - indien nodig onder strenge coronamaatregelen. Organisator Jeroen Wiggeleer plant komende zomer het eerste EK-voetbaldorp in Haaltert, een campingconcert en een parkconcert. “Mijn voorbereidend werk is al volledig gedaan. Als ik daarmee zou wachten tot de pandemie voorbij is, dan ben ik hopeloos te laat.”
 1. Dit is de ongelofelijk schattige Ponkey de shezel
  Play

  Dit is de ongelofe­lijk schattige Ponkey de shezel

 2. In Wuhan zijn de rollen een jaar later omgedraaid: "Het is nergens zo veilig als hier"
  Play

  In Wuhan zijn de rollen een jaar later omgedraaid: "Het is nergens zo veilig als hier"