Nino en Daisy, kandidaat-prins en -prinses carnaval, met Philip Cherretté, ontwerper van de nieuwe carnavalsaffiche, op de opening van het carnavalsjaar in Denderleeuw.
Volledig scherm
Nino en Daisy, kandidaat-prins en -prinses carnaval, met Philip Cherretté, ontwerper van de nieuwe carnavalsaffiche, op de opening van het carnavalsjaar in Denderleeuw. © Claudia Van den Houte

Carnavalsjaar geopend: kandidaat-prinsenpaar en carnavalsaffiche voorgesteld

Het nieuwe carnavalsjaar werd geopend in zaal Den Breughel. Onder meer de nieuwe carnavalsaffiche en de kandidaat-prins en prinses carnaval werden voorgesteld.

 1. Doodrijder opnieuw voor rechter nadat hij met 124 km per uur door Liedekerke scheurt: “Is één dodelijk ongeval niet genoeg?”
  PREMIUM
  Liedekerke/Denderleeuw

  Doodrijder opnieuw voor rechter nadat hij met 124 km per uur door Liedekerke scheurt: “Is één dodelijk ongeval niet genoeg?”

  Een man die in 2002 een ongeval veroorzaakte waarbij in Welle twee mensen omkwamen stond maandag opnieuw voor de rechter. Dit keer omdat hij aan 124 kilometer per uur door de bebouwde kom in Liedekerke scheurde. Achttien jaar geleden was zijn zware voet ook al de oorzaak van het fatale ongeluk. “Is één dodelijk ongeval nog niet genoeg?”, vroeg politierechter Johan Van Laethem zich af. Hij sprak een zware straf uit.
 1. Avond voor tweede lockdown zorgt voor 706 (!) km file op Parijse wegen
  Play

  Avond voor tweede lockdown zorgt voor 706 (!) km file op Parijse wegen

 2. Wij hebben de PlayStation 5 al: unboxing en eerste indruk
  Play
  games

  Wij hebben de PlayStati­on 5 al: unboxing en eerste indruk