Zelfs mensen uit Oudenburg, vlakbij Oostende, kwamen zich inschrijven voor de wandelapp tijdens het startmoment van de initiaties van Buurtcomputer voor voorjaar 2022 in de bib van Denderleeuw.
Volledig scherm
Zelfs mensen uit Oudenburg, vlakbij Oostende, kwamen zich inschrijven voor de wandelapp tijdens het startmoment van de initiaties van Buurtcomputer voor voorjaar 2022 in de bib van Denderleeuw. © rv

Buurtcomputer start met nieuwe initiaties: “Door coronacrisis gaat digitalisering nog sneller”

DenderleeuwBuurtcomputer houdt dit voorjaar nieuwe initiaties rond werken met een computer, tablet of smartphone. De aftrap gebeurde op de startavond.

 1. De populairste elektrische bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professioneel gebruik
  Jobat

  De populair­ste elektri­sche bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professio­neel gebruik

  Het loon op een fiscaal aantrekkelijke manier spekken gebeurt met extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, een groepsverzekering of een hospitalisatieverzekering. In dat rijtje hoort uiteraard ook de bedrijfswagen thuis. Welke elektrische modellen krijgen daarbij de voorkeur? En hoe zit het precies met de kostenverdeling tussen werkgever en werknemer? Jobat.be biedt een overzicht.
 2. Hoogrendementsglas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?
  Livios

  Hoogrende­ments­glas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?

  Willen we de klimaatdoelstellingen halen, zullen we allemaal in actie moeten schieten. Jij kan onder meer je steentje bijdragen door je verouderde woning energiezuinig te renoveren, denk bijvoorbeeld aan het isoleren van je dak of gevel of plaatsen van hoogrendementsglas. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar óók voor je portemonnee. Bouwsite Livios zocht uit hoeveel je kan besparen door je oude ramen te vervangen en welke premies je daarvoor kan aanvragen.