Illustratiebeeld
Volledig scherm
Illustratiebeeld © photo_news

Bijna 2.600 tijdelijk werklozen in Denderleeuw tijdens coronacrisis

DenderleeuwTijdens de coronacrisis waren er tot december vorig jaar bijna 2.600 tijdelijk werklozen in Denderleeuw.

 1. Yannick (48) wil veiligheidsbewustzijn vergroten met podcast ‘Dreigingsniveau 4': “We beschouwen veiligheid vandaag als vanzelfsprekend”
  PREMIUM

  Yannick (48) wil veilig­heids­be­wust­zijn vergroten met podcast ‘Dreigings­ni­veau 4': “We beschouwen veiligheid vandaag als vanzelf­spre­kend”

  Yannick De Smet (48) uit Aspelare heeft woensdag, exact zeven jaar na de terroristische aanslagen in Zaventem en Maalbeek, de podcast ‘Dreigingsniveau 4' gelanceerd. Elke aflevering geeft hij het woord aan één veiligheidsexpert, gaande van academici tot experten die vanuit politie, defensie of private veiligheidsdiensten inzichten delen uit de praktijk.
  Ninove
 2. Van Friends tot Au Toi: bij deze 5 zaken geniet je met Pasen van een heerlijke brunch in de Denderstreek en Vlaamse Ardennen
  PREMIUM

  Van Friends tot Au Toi: bij deze 5 zaken geniet je met Pasen van een heerlijke brunch in de Dender­streek en Vlaamse Ardennen

  Over iets meer dan twee weken is het weer Pasen. Dat is het ideale moment voor een brunch of ontbijt met de hele familie. Heel wat horecazaken zetten daar ook op in. Wij gingen op zoek naar een aantal adresjes in de Denderstreek en Vlaamse Ardennen waar je het paasfeest uitgebreid kan vieren. Van Friends in Aalst tot Au Toi in Brakel: hier krijg je heel wat lekkers voorgeschoteld.
  Oudenaarde, Aalst