Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Beklaagde zonder rijbewijs rijdt twee maanden lang rond met voertuig

DenderleeuwSteven H. uit Denderleeuw heeft een strafblad van maar liefst 27 veroordelingen, maar daar komt binnenkort nog een veroordeling bij. De man werd betrapt achter het stuur van een wagen terwijl hij niet mocht rijden.

 1. Regi Van Acker incasseert met FCV Dender op Wezet nederlaag in blessuretijd: “Zwakke eerste helft en niet gefloten strafschop lagen aan de basis van kostbaar puntenverlies”
  voetbal eerste nationale

  Regi Van Acker incasseert met FCV Dender op Wezet nederlaag in blessure­tijd: “Zwakke eerste helft en niet gefloten strafschop lagen aan de basis van kostbaar puntenver­lies”

  FCV Dender ging op Wezet in de blessuretijd onderuit. Een zure nederlaag voor de blauwhemden, want een dubieuze beslissing van de scheidsrechter beïnvloedde het resultaat. “Een overduidelijke strafschopfout van de thuisdoelman op Ridwane M’Barki werd bij een 1-1-tussenstand niet gefloten”, zegt Dender-coach Regi Van Acker.
 2. Biografie over Paul Cuylits, zonder wie we sociale woningen en het daensisme niet zouden kennen
  PREMIUM
  Roosdaal/Anderlecht/Gooik/Herne

  Biografie over Paul Cuylits, zonder wie we sociale woningen en het daensisme niet zouden kennen

  Broers Luc en Maurits van Liedekerke uit respectievelijk Strijtem en Herne hebben na drie jaar een biografie klaar over Paul Cuylits, ‘Een dwars leven als pastoor en Brusselaar’. Hun zoektocht naar informatie bracht hen zelfs naar het Vaticaans Apostolisch Archief. Het resulteerde in een compleet naslagwerk van meer dan tweehonderd bladzijden over de man die mee aan de basis lag van het daensisme en de sociale woningen. De auteurs leggen ons uit wat de figuur van Cuylits zo bijzonder maakte in het Pajottenland en het Brusselse.