De bemiddelaars van de school met mascotte Isa tijdens de aftrap van het antipest-project in de VBS Welle.
Volledig scherm
De bemiddelaars van de school met mascotte Isa tijdens de aftrap van het antipest-project in de VBS Welle. © Claudia Van den Houte

Basisschool start opvallend antipest-project: ‘Gala van de Gouden Isa’

De Vlaamse Week tegen Pesten gaat eigenlijk pas vrijdag van start, maar de Vrije Basisschool Welle heeft nu al haar antipest-project afgetrapt. Dit jaar organiseert de school het ‘Gala van de Gouden Isa’. Elke klas is genomineerd in verschillende categorieën, zoals ‘de liefste klas’, ‘complimentjesklas’ en ‘zorgzaamste klas’, en maakt dus kans op een ‘Gouden Isa’, genoemd naar de schoolmascotte.

 1. Eendracht Aalst in halve finale eindronde tegen Mandel United, testmatch tussen Lyra-Lierse en Belisia
  Voetbal Nacompetitie

  Eendracht Aalst in halve finale eindronde tegen Mandel United, testmatch tussen Ly­ra-Lier­se en Belisia

  De teerlingen zijn geworpen, de reguliere voetbalcompetitie van het seizoen 2021-2022 is afgesloten. Hierbij een stand van zaken voor de Vlaamse nationalers en de uitslagen/kalender van de eindronden en de barrages. Ondertussen staat het vast dat Moeskroen ook in beroep geen licentie krijgt toegekend om komend seizoen in het profvoetbal of in eerste nationale uit te komen. De Henegouwse club, die zich sportief van de redding verzekerde in 1B, zakt naar de tweede (amateur)afdeling.
 2. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  3

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.