Rode Neuzen Dag in basisschool 't Landuiterke in Denderleeuw, waar er onder meer een filmavond was voor de kinderen.
Volledig scherm
Rode Neuzen Dag in basisschool 't Landuiterke in Denderleeuw, waar er onder meer een filmavond was voor de kinderen. © Claudia Van den Houte

170 leerlingen van ‘t Landuiterke genieten van film op school tijdens Rode Neuzen Dag

In de Vrije Basisschool ‘t Landuiterke in Denderleeuw vonden er vrijdagavond verschillende initiatieven plaats voor Rode Neuzen Dag.

0 reacties

 1. Kippenvel verzekerd: dit zijn de meest huiveringwekkende true crime-docureeksen
  Streamz

  Kippenvel verzekerd: dit zijn de meest huivering­wek­ken­de true cri­me-docureek­sen

  True crime is de laatste jaren een belangrijk deel geworden van het aanbod van de streamingdiensten. Eén ding mag alvast duidelijk zijn: niet alleen in het buitenland worden er ernstige misdrijven gepleegd. Op woensdag 18 mei schoot Streamz ‘True Crime Belgium: Schellebellemoord: De zaak Prosper Van der Borght’ op ons af. Het ideale moment om enkele spannende docureeksen binnen dit genre in onze Kijkgids te bundelen. Passeren de revue: een meesteroplichter, een wereldberoemde moordzaak, een gewetenloze seriemoordenaar en een vreselijk familiedrama.
 2. Politie Ninove kan gewelddadige confrontatie vermijden dankzij live volgen van camerabeelden
  Ninove

  Politie Ninove kan gewelddadi­ge confronta­tie vermijden dankzij live volgen van camerabeel­den

  De politie van Ninove kreeg woensdag kort na de middag verschillende meldingen binnen van een samenscholing van een groep jongeren in de binnenstad. Deze samenscholing ging gepaard met heel wat geroep en getier waarbij een confrontatie met anderen niet was uitgesloten. Dankzij het Real Time Intelligence team (RTI) dat ze hebben opgestart hebben ze tijdig kunnen ingrijpen en een confrontatie voorkomen.