De leerlingen van het tweede jaar Industriële Wetenschappen kregen al wat meer uitleg over de zwerfvuilproblematiek.
Volledig scherm
De leerlingen van het tweede jaar Industriële Wetenschappen kregen al wat meer uitleg over de zwerfvuilproblematiek. © Anthony Statius

Zwerfvuiltentoonstelling landt op speelplaats VTI

De zwerfvuiltentoonstelling van de stad Deinze werd verhuisd van het Rheinbachplein naar de speelplaats van het VTI. "We willen iedereen eerst sensibiliseren, ook de leerlingen van alle scholen. Daarna gaan we over tot het uitdelen van GAS-boetes", zegt schepen van Publieke Ruimte Bart Van Thuyne (CD&V).

0 reacties

  1. Vier jonge dierenvrienden bestrijden te dikke huisdieren met Just Russel: “Na gepersonaliseerde hondenbrokken ook maaltijden op maat van katten”
    PREMIUM
    Landegem/Deinze/Drongen

    Vier jonge dieren­vrien­den bestrijden te dikke huisdieren met Just Russel: “Na gepersona­li­seer­de hondenbrok­ken ook maaltijden op maat van katten”

    Met gepersonaliseerde voeding bekampt de startup Just Russel obesitas en slechte eetgewoontes bij honden. De vier jonge ondernemers bedienen al meer dan 5.000 baasjes vanuit hun hoofdkwartier in Landegem (Deinze) en vanaf nu komen ook katten aan hun trekken. “Zie het als een HelloFresh voor huisdieren, met als voordeel dat je het eten niet meer moet klaarmaken”, zegt medeoprichter Louis Mortreu (25).