De man rijdt al 35 jaar en is ondanks zijn hevige druggebruik nog nooit bij een verkeersongeval betrokken, maar de politierechter had toch slecht nieuws voor hem.
Volledig scherm
De man rijdt al 35 jaar en is ondanks zijn hevige druggebruik nog nooit bij een verkeersongeval betrokken, maar de politierechter had toch slecht nieuws voor hem. © Shutterstock / Smarteless

Zware cannabisgebruiker heeft opmerkelijk excuus in politierechtbank: “Ik smoorde 9 joints omdat ik rugpatiënt ben”

Deinze/GentEen hevige cannabisgebruiker die rookt om van zijn rugpijn af te komen, moet van de politierechter zijn gebruik naar nul herleiden. Anders verliest hij zijn rijbewijs.

  1. LEVENSVERHAAL. Maggie (30) stierf op de oevers van een Argentijns meer: “Toen onze dochter op reis vertrok, zag ze er zó gelukkig uit”
    PREMIUM

    LEVENSVER­HAAL. Maggie (30) stierf op de oevers van een Argentijns meer: “Toen onze dochter op reis vertrok, zag ze er zó gelukkig uit”

    “We zijn blij dat onze lieve en moedige Maggie nog haar droom heeft verwezenlijkt.” Een kleine maand geleden kregen Wioletta en Krzysztof Kiraga uit Zulte het nieuws dat ouders nooit zouden mogen horen. Hun 30-jarige dochter kwam om het leven bij een tragisch ongeluk in het zuiden van Argentinië. Voor het eerst lucht moeder Wioletta haar hart. Over de noodlottige aanloop naar de afschuwelijke gebeurtenis. En over hun liefde voor Maggie. “We weten dat dit voor haar niet het einde is, maar slechts een nieuw begin.”
    Zulte