De kindjes van Robbedoes bij de ingang van het Sint-Vincentiusziekenhuis van Deinze.
Volledig scherm
De kindjes van Robbedoes bij de ingang van het Sint-Vincentiusziekenhuis van Deinze. © Anthony Statius

Ziekenhuis Deinze en kinderopvang Robbedoes voeren actie tegen tabak

Het Sint-Vincentiusziekenhuis van Deinze en kinderopvang Robbedoes hebben woensdagochtend actie gevoerd tegen roken. Aan de ingang van het ziekenhuis is vanaf nu een rookvrije zone voorzien.

 1. Papa’s van baby Warre boos op stad Deinze: “Als Gentenaar hadden we met hem niet drie maanden vastgezeten in de VS”
  PREMIUM
  Deinze

  Papa’s van baby Warre boos op stad Deinze: “Als Gentenaar hadden we met hem niet drie maanden vastgeze­ten in de VS”

  Drie maanden zaten Bart Vandekerckhove (32) en zijn man Olivier (29) vast in de Verenigde Staten met hun pasgeboren zoon Warre, die daar ter wereld kwam via een draagmoeder. De stad Deinze wilde Warre geen Belgisch paspoort uitreiken zonder tussenkomst van een familierechtbank. Nu hoorde het koppel in de Gentse familierechtbank dat de Arteveldestad zo’n paspoort wel meteen had uitgereikt. “Als Gentenaar hadden we dus niet drie maanden vastgezeten”, hekelt Bart, gemeenteraadslid voor Open Deinze. Hij stapt uit de partij.
 2. Els en Sofie zijn helemaal overtuigd van cohousing: "In een cohousingproject woon je minder anoniem dan in een appartement in de stad.”
  Livios

  Els en Sofie zijn helemaal overtuigd van cohousing: "In een cohousing­pro­ject woon je minder anoniem dan in een apparte­ment in de stad.”

  Beperkte bubbels, social distancing, alleen thuis werken,... Heel wat mensen voelen zich eenzaam door de coronamaatregelen. Maar daar hebben Els en Sofie geen last van. Zij kozen ervoor om te wonen in een cohousingproject. Dit is een manier van gemeenschappelijk wonen, waarbij je toch je privacy behoudt. “Ik wist meteen dat deze nieuwe woonvorm iets voor mij was”, vertelt Els aan bouwsite Livios.
 1. Wij hebben de nieuwe Xbox al: unboxing en eerste indruk
  Play
  games

  Wij hebben de nieuwe Xbox al: unboxing en eerste indruk

 2. 11 iconische rollen van Sean Connery
  Play
  film

  11 iconische rollen van Sean Connery