Zaal Ter Wilgen wordt voorlopig nog gebruikt door verenigingen.
Volledig scherm
Zaal Ter Wilgen wordt voorlopig nog gebruikt door verenigingen. © Anthony Statius

Zaal Ter Wilgen brengt geld op voor het goede doel

Ook na de sloop blijft zaal Ter Wilgen iets betekenen voor de gemeenschap. Met de opbrengst van de verkoop van de feestzaal en het voetbalterrein in Petegem bouwde het Ter Wilgen Fonds een nieuw appartementsgebouw langs de N43 in Astene. “De huuropbrengst gaat naar sociale projecten in Deinze”, zegt voorzitter Jozef De Buck. Ondertussen blijven verenigingen welkom in zaal Ter Wilgen.

0 reacties

 1. Slechts 42 procent van Belgen past voorschotfactuur energie aan: dit zijn de risico’s
  Mijnenergie

  Slechts 42 procent van Belgen past voorschot­fac­tuur energie aan: dit zijn de risico’s

  58% van de Belgen heeft zijn voorschot voor energie de voorbije maanden nog niet verhoogd. Dat blijkt uit een enquête in opdracht van Luminus. Toch zorgt uitstel in deze situatie in geen geval voor afstel. Integendeel, wie niet in actie schiet, riskeert onaangename verrassingen bij het ontvangen van de slotfactuur. Zeker nu de energieprijzen recordhoogtes bereiken. Mijnenergie.be zet de feiten op een rij.
 2. Brouwerij De Bie breidt uit met evenementenruimte en lanceert nieuw bier
  PREMIUM
  Wakken

  Brouwerij De Bie breidt uit met evenemen­ten­ruim­te en lanceert nieuw bier

  Brouwerij De Bie heeft voortaan een eigen evenementenruimte, waar zowel bezoekers als bedrijven met een grotere groep kunnen samenkomen voor een borrel, teambuilding of bedrijfspresentatie. Dat kan telkens in combinatie met een bezoek aan de brouwerij of de ambachtelijke slagerij op dezelfde locatie. Ondertussen is hun bier Hellekapelle in de prijzen gevallen en zit er met Fris Bie een nieuw bier aan te komen.