Yannic Demeyer en Jan Almeye van Kortweg Cycling Travel.
Volledig scherm
PREMIUM
Yannic Demeyer en Jan Almeye van Kortweg Cycling Travel. © Anthony Statius

Yannic en Jan zorgen er voor dat wielrenners fris aan de start van het WK staan: “1.500 kamers in 40 hotels geboekt, daar kruipt tijd in”

DeinzeZe zijn met velen, de vaak onzichtbare krachten die het WK wielrennen doen draaien, maar Kortweg Cycling Travel uit Deinze verdient toch even een plaats in de spotlights. Jan Almeye en Yannic Demeyer verzorgen met hun tweetjes de accommodatie van renners en hun entourage. Ze reserveerden maar liefst 1.500 hotelkamers in een veertigtal hotels van Knokke tot Leuven. Ook wereldkampioen Filippo Ganna boekte zijn kamer via het koppel. Het succesverhaal van Jan en Yannic begint bij een klein artikel van een ontevreden Marc Coucke.

  1. 
Deze persoonlijkheidstesten worden het vaakst afgenomen bij sollicitaties (en zo bereid je je voor)
    Jobat.be

    Deze persoon­lijk­heids­tes­ten worden het vaakst afgenomen bij sollicita­ties (en zo bereid je je voor)

    Solliciteren is zo al behoorlijk zenuwslopend. Als je dan nog een vragenlijst voor je neus krijgt met stellingen over je persoonlijkheid, of rijtjes vreemde tekens met de opdracht om ze verder aan te vullen, wordt het wel heel moeilijk om je aanwervingskansen in te schatten. Waarom gebruiken recruiters zulke testen? En hoe bereid je je erop voor? Jobat.be vroeg het aan arbeidspsychologe Anke Van Canneyt.