Yannic Demeyer en Jan Almeye van Kortweg Cycling Travel.
Volledig scherm
PREMIUM
Yannic Demeyer en Jan Almeye van Kortweg Cycling Travel. © Anthony Statius

Yannic en Jan zorgen er voor dat wielrenners fris aan de start van het WK staan: “1.500 kamers in 40 hotels geboekt, daar kruipt tijd in”

DeinzeZe zijn met velen, de vaak onzichtbare krachten die het WK wielrennen doen draaien, maar Kortweg Cycling Travel uit Deinze verdient toch even een plaats in de spotlights. Jan Almeye en Yannic Demeyer verzorgen met hun tweetjes de accommodatie van renners en hun entourage. Ze reserveerden maar liefst 1.500 hotelkamers in een veertigtal hotels van Knokke tot Leuven. Ook wereldkampioen Filippo Ganna boekte zijn kamer via het koppel. Het succesverhaal van Jan en Yannic begint bij een klein artikel van een ontevreden Marc Coucke.

  1. Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?
    Jobat

    Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?

    Belgische bedrijven sluiten weer volop nieuwe contracten van onbepaalde duur af. Het aantal zit opnieuw op het niveau van vóór corona. Van januari tot en met augustus werden er zelfs 1,7% meer nieuwe arbeidscontracten getekend. Dat blijkt uit gegevens van Acerta bij 260.000 werkende Belgen. Jobat.be somt samen met het hr-dienstenbedrijf de verschillen op tussen een contract van bepaalde en onbepaalde duur. Wat is nu het interessantst als werknemer, en is er een verschil qua loon?