De leden van feestcomité Tzalwerewazijn en de ouderraad van Wonterwijs zijn klaar voor de WonterWinterWandeling.
Volledig scherm
De leden van feestcomité Tzalwerewazijn en de ouderraad van Wonterwijs zijn klaar voor de WonterWinterWandeling. © Anthony Statius

Wonterwinterwandeling zet Wontergem in de kijker

WontergemWie het dorpje Wontergem op een unieke manier wil verkennen, kan op zaterdag 17 december deelnemen aan de Wonterwinterwandeling. Langs een parcours van 6 kilometer ontdek je de mooiste plekjes terwijl je geniet van hapjes en drankjes onderweg.

  1. Kinderopvang Het Knuffelnest richt zich op anderstaligen: “Terwijl mama en papa Nederlands leren, is er opvang voor de kinderen”
    PREMIUM
    Deinze

    Kinderop­vang Het Knuffel­nest richt zich op anderstali­gen: “Terwijl mama en papa Nederlands leren, is er opvang voor de kinderen”

    Ouders die Nederlands leren in Deinze, kunnen hun kinderen toevertrouwen aan kinderopvang Het Knuffelnest. Deze opvang bevindt zich in de lokalen van speelpleinwerking Doekeewa in Brielpunt, waar ook de taallessen plaatsvinden. “Een strategische locatie, maar deze opvang is er in principe voor iedereen”, zegt schepen van Kinderopvang Trees Van Hove (CD&V).