Crooked Steps.
Volledig scherm
Crooked Steps. © Studio Brussel

Winnaars Nieuwe Lichting kleuren Deinse Feesten

DeinzeDe Deinse Feesten zonder muziek, dat zou maar een saaie boel worden. Zaterdag 31 juli was het evenementenplein al gereserveerd voor optredens voor de jeugd, maar de namen waren nog niet bekendgemaakt. Tot nu.

 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.
 2. Hannes Bonami is één van de blikvangers in Triatlon van Vlaanderen: “Het zat dit seizoen echt nog niet mee”
  TRIATLON

  Hannes Bonami is één van de blikvan­gers in Triatlon van Vlaanderen: “Het zat dit seizoen echt nog niet mee”

  Onder impuls van voormalig wereldkampioen duatlon Rob Woestenborghs is de stad Oudenaarde zaterdag opnieuw in de ban van het triatlon en het duatlon. Onder de noemer Triatlon van Vlaanderen staat er een duatlon, sprint- en kwarttriatlon op het programma. Om en bij de 400 deelnemers zullen zaterdag de weg vinden naar de Vlaamse Ardennen. Onder hen ook een aantal bekende namen. Door een verschuiving in de kalender vindt diezelfde dag ook het BK kwarttriatlon plaats.