Ruben Van der Eecken en Latoya Grijp van Precious Little Diamonds met de eerste passagiers bij de roze limousine.
Volledig scherm
Ruben Van der Eecken en Latoya Grijp van Precious Little Diamonds met de eerste passagiers bij de roze limousine. © Anthony Statius

Winkelen in stijl: damesboetiek zet roze limousine in voor avondje shoppen

DeinzeEen bezoek aan damesboetiek Precious Little Diamonds in Deinze kan vanaf nu ook met de nodige toeters en bellen. Voor een leuk avondje shoppen laat zaakvoerster Latoya Grijp haar klanten oppikken in een knalroze limousine. Een glaasje bubbels mag daarbij natuurlijk niet ontbreken.

 1. Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdiefstal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro
  Livios

  Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdief­stal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro

  Zit jij momenteel middenin een bouw- of groot renovatieproject? Dan kan je je werf maar beter goed beveiligen en verzekeren, want de gemiddelde schade bij een werfdiefstal bedraagt zo’n 30.000 euro volgens Federale Verzekering. Bovendien zien ze de diefstal van boilers, verwarmingsketels en nieuwe keukens al enkele jaren sterk toenemen. Bouwmachines en -gereedschap zijn dan weer minder in trek. Wat kan je doen om een werfdiefstal te vermijden? Bouwsite Livios zocht het uit.
 2. VTI-leerlingen bouwen Star Wars-ruimteschip na en het leger is geïnteresseerd: “Het ideale afscheidscadeau voor F-16-piloot”
  PREMIUM
  Deinze

  V­TI-leerlingen bouwen Star Wars-ruimte­schip na en het leger is geïnteres­seerd: “Het ideale afscheids­ca­deau voor F-16-pi­loot”

  VTI Deinze kreeg dinsdagochtend het Belgische leger op bezoek voor een wel heel speciale missie. De militairen kwamen er een ruimteschip ophalen voor het afscheidsfeest van een F-16-piloot. Geen echt ruimtetuig natuurlijk, maar wel een zes meter lange replica van een ‘TIE Interceptor’ uit de Star Wars-filmreeks. Netjes gebouwd door mechanicaleerkracht Koen Verbrugghe (53) en zijn leerlingen. “Ook onderdelen van trampolines kwamen eraan te pas.”