Politiezone Deinze-Zulte-Lievegem organiseerde afgelopen weekend een controleactie in het kader van het ‘weekend zonder alcohol’.
Volledig scherm
Politiezone Deinze-Zulte-Lievegem organiseerde afgelopen weekend een controleactie in het kader van het ‘weekend zonder alcohol’. © Baert Marc

'Weekend zonder alcohol'-actie: vier rijbewijzen ingetrokken

DeinzePolitiezone Deinze-Zulte-Lievegem organiseerde afgelopen weekend een controleactie in het kader van het ‘weekend zonder alcohol’. In totaal werden er 75 bestuurders gecontroleerd en werden er vier rijbewijzen ingetrokken.

 1. Na reeks tegenslagen geeft danslerares Elke (37) ‘veerkracht-workshops’ voor kinderen: “Al spelend leren omgaan met moeilijke momenten”
  PREMIUM
  Deinze

  Na reeks tegensla­gen geeft danslera­res Elke (37) ‘veerkracht-workshops’ voor kinderen: “Al spelend leren omgaan met moeilijke momenten”

  Kinderen leren omgaan met moeilijke situaties en negatieve gevoelens. Met dit doel organiseert Elke Blancke uit Deinze binnenkort een zomerkamp en speelse workshops onder de naam Veertjes. De 37-jarige mama kampte de voorbije jaren zelf met tegenslag en putte tijdens het coronajaar nieuwe energie uit haar project. “Het leven zal altijd tegenslagen bieden. Maar hoe eerder we ons bewust worden van onze gedachten en gevoelens, hoe eerder we gelukkig kunnen zijn”, zegt Elke.
 2. We zijn er nog niet! Coronavirus wint weer aan kracht in Meetjesland: “Vooral Aalter en Evergem hebben slechte week achter de rug”
  PREMIUM
  Meetjesland/Deinze

  We zijn er nog niet! Coronavi­rus wint weer aan kracht in Meetjes­land: “Vooral Aalter en Evergem hebben slechte week achter de rug”

  De coronacijfers stijgen weer, ook in het Meetjesland en de streek rond Deinze. Vooral in Aalter en Evergem zijn er de voorbije veertien dagen opvallend meer besmettingen vastgesteld. In Aalter zelfs plots vijf keer meer: maar liefst 79 besmettingen de voorbije twee weken. Hoe zit het in jouw gemeente? En moet de handrem weer op? Wij zochten het voor je uit.