De brandweer moest een 48-jarige chauffeur bevrijden
Volledig scherm
De brandweer moest een 48-jarige chauffeur bevrijden © DVEG

Vrachtwagenchauffeur (48) bevrijd uit cabine na kop-staart aanrijding op N35

DeinzeOp de Kouter in Deinze gebeurde maandagochtend een kop-staartaanrijding tussen twee vrachtwagens. Een van de bestuurders, een 48-jarige man, raakte geklemd in zijn cabine en werd bevrijd door de brandweer. Hij werd ter controle overgebracht naar het ziekenhuis.

 1. Weekendavond voor de buis? Dit zijn de beste nieuwe films en series in streamingland

  Weekend­avond voor de buis? Dit zijn de beste nieuwe films en series in streaming­land

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste nieuwe films en series voor het weekend. Wat staat er deze week op onze menu? Een iconische hereniging van wereldberoemde superhelden op Streamz, een psychologische thriller met tweevoudig Golden Globe-winnares Amy Adams op Netflix en het onvertelde verhaal van de Indonesische Onafhankelijkheidsoorlog op Prime Video. Laat dat regenweer maar komen, wij kruipen alvast voor ons scherm.
 2. Indrukwekkende renovatie van Gentse burgerwoning: “Meer daglicht, ruimte en zicht op de tuin”
  Livios

  Indrukwek­ken­de renovatie van Gentse burgerwo­ning: “Meer daglicht, ruimte en zicht op de tuin”

  Liselore en Peter wonen in een ruime burgerwoning in Gentbrugge. Samen met hun vijf kinderen vormen ze een nieuw samengesteld gezin. De halfopen woning dateert uit 1954 en was dus niet alleen aan renovatie, maar ook aan uitbreiding toe. De oude veranda aan de achterkant van de woning ruimde plaats voor een volledig nieuwe aanbouw met leefkeuken en maximaal contact met de tuin. Bouwsite Livios mocht het resultaat bekijken.
 3. Ondernemers klaar voor opening HUP/HUB: “Indien deze test lukt, open ik een vaste zaak in Deinze”
  PREMIUM
  Deinze

  Onderne­mers klaar voor opening HUP/HUB: “Indien deze test lukt, open ik een vaste zaak in Deinze”

  Negen ondernemers zijn klaar om zaterdagochtend hun eerste gasten te ontvangen in HUP/HUB in Deinze. Het pand in de Tolpoortstraat werd omgebouwd tot een gezellige winkelgalerij en buiten zorgt Florian Heyerick (22) voor de nodige drankjes en hapjes op het terras. Wij gingen al eens een kijkje nemen in het pand, dat de komende maanden voor extra ambiance moet zorgen in de straat.
 1. Hond bungelt in lucht met halsband aan poort
  Play

  Hond bungelt in lucht met halsband aan poort

 2. André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"
  Play
  Kleine Jongen

  André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"