Pedro (44) overleed zaterdagmorgen bij een arbeidsongeval in de fabriek van Coca-Cola in Zwijnaarde.
Volledig scherm
PREMIUM
Pedro (44) overleed zaterdagmorgen bij een arbeidsongeval in de fabriek van Coca-Cola in Zwijnaarde. © SDD

“Vorige week stonden we nog te lachen en te babbelen. En nu dit”: familie en collega’s nemen afscheid van Pedro (44) na arbeidsongeval in Coca-Colafabriek

Gent/Deinze“We waren twee handen op één buik. Waar Pedro kwam, zag je mij. Hij was mijn soulmate.” Geëmotioneerd maar vol trots denkt vader Marc terug aan zijn zoon Pedro De Bruyne (44), die zaterdag het leven liet toen een productieband op hem belandde in de Coca-Colafabriek in Zwijnaarde. “Een echte selfmade man. Voor zijn werkijver werd hij door iedereen bewonderd, maar die is hem misschien fataal geworden”, klinkt het bij zijn collega’s.

  1. Vlaamse Marilyn (31) pent dagboek over lockdown in Spaans appartement: “Wekenlang mijn doodzieke papa niet kunnen bezoeken, dat was hard”
    PREMIUM
    Deinze

    Vlaamse Marilyn (31) pent dagboek over lockdown in Spaans apparte­ment: “Wekenlang mijn doodzieke papa niet kunnen bezoeken, dat was hard”

    Tot maart vorig jaar leefde de uit Deinze afkomstige Marilyn Bultinck (31) een dynamisch leven binnen de toeristische sector, maar dat leven kwam abrupt tot stilstand, toen ze met haar Italiaanse vriend Andrea vast kwam te zitten in een klein appartement aan de Spaanse Costa de Sol. In haar debuutroman ‘Een jaar zonder lente’ schrijft Marilyn over die 65 bizarre dagen in strenge lockdown. “Die periode was de ultieme relatietest”, zegt Marilyn.