In de Tolpoortstraat werd in september al een afslagstrook voorzien voor het verkeer dat links wil afslaan richting Gent.
Volledig scherm
In de Tolpoortstraat werd in september al een afslagstrook voorzien voor het verkeer dat links wil afslaan richting Gent. © Anthony Statius

Voorlopige evaluatie rijrichting Tolpoortstraat: “Geen enkele aanwijzing dat het opnieuw zal draaien”

“Er is op dit moment geen enkele aanwijzing dat de rijrichting van de Tolpoortstraat opnieuw zal gedraaid worden.” Deze uitspraak van burgemeester Jan Vermeulen (CD&V) deed op de voorbije gemeenteraad in Deinze heel wat wenkbrauwen fronsen. Op vraag van oppositiepartij N-VA gaf hij een stand van zaken over de evaluatie van de gewijzigde verkeerssituatie, die nog volop aan de gang is. In november valt de definitieve beslissing. 

1 reactie

 • Chris Ongena

  3 jaar geleden
  Wel, ronduit flagrante leugens. Het verkeer is wel veel problematischer geworden en ikzelf ben sedert de omkering van de rijrichting niet meer gaan winkelen daar. Vroeger stopte ik daar soms op weg naar Nevele om iets te kopen, meestal boeken, nu is't allemaal online. Meer schoolgaande jeugd zegt Jan, dat gaan goede klanten zijn van de winkels daar ;-)
 1. Aantal personen met burn-out of depressie stijgt met meer dan 39 procent: wat betalen ziekenfondsen terug?
  Spaargids.be

  Aantal personen met burn-out of depressie stijgt met meer dan 39 procent: wat betalen ziekenfond­sen terug?

  Het aantal personen met een burn-out of depressie stijgt fors. In zijn recentste cijfers noteerde het Rijksinstituut voor ziekte- en invaliditeitsverzekering (RIZIV) een toename met meer dan 39 procent. De mutualiteiten schenken via hun aanvullende verzekering aandacht aan de geestelijke gezondheid van hun leden. Maar in welke mate verschillen hun terugbetalingen? Spaargids.be zocht het uit.