Vicky Van de Walle (43) en Bart Vanhulle (43) stralen, in hun trouwkledij in de studio van Radio Tequila.
Volledig scherm
PREMIUM
Vicky Van de Walle (43) en Bart Vanhulle (43) stralen, in hun trouwkledij in de studio van Radio Tequila. © Joeri Seymortier

Vicky en Bart trouwen live op de radio terwijl hun gasten thuis van de verwenbox genieten: “Het filmpje van de openingsdans hebben we gepost op WhatsApp”

Deinze/DrongenGeen grote feestzaal, wel de studio van Radio Tequila in Deinze. Vicky Van de Walle (43) en Bart Vanhulle (43) hebben hun trouwfeest zaterdagavond live uitgezonden op de radio. De 200 gasten kregen het eten thuis geleverd, en konden via 106.2 FM aanwezig zijn op het trouwfeest. “Zo was iedereen veilig thuis in zijn bubbel, maar hadden we toch het gevoel allemaal samen te zijn. Het werd een prachtavond”, straalt het koppel. Wij gingen meefeesten.

 1. ‘Tes wijs in Deinze’: muurschildering aan spoorwegviaduct afgewerkt
  Deinze

  ‘Tes wijs in Deinze’: muurschil­de­ring aan spoorwegvi­a­duct afgewerkt

  Wandelen, fietsen of met de auto passeren onder het spoorwegviaduct aan het station van Deinze is vanaf nu een pak aangenamer. Over de volledige lengte van de 33 meter lange muur prijkt een muurschildering van kunstenares Katrijn Vanaelst, die in opdracht van de stad haar creativiteit de vrije loop liet om enkele speelse taferelen tot een kleurrijk geheel te verweven. We zien spelende kinderen, zwevende fietsen en guitige kippenkoppen die uit een oude stadskaart van de Leiestad springen. ‘Tes wijs in Deinze’, zegt het opschrift. Een duidelijke boodschap aan wie de stad binnenkomt via de stationsbuurt.
 2. Tolpoortstraat tijdelijk afgesloten voor doorgaand verkeer
  Deinze

  Tolpoort­straat tijdelijk afgesloten voor doorgaand verkeer

  Op maandag 23 mei zal de Tolpoortstraat tijdelijk afgesloten zijn voor het doorgaand autoverkeer. “Tussen 7 en 12 uur worden ter hoogte van de ING-bank nutswerken uitgevoerd”, zegt schepen van Openbare Werken Johan Cornelis (CD&V). “Er wordt een kabel verplaatst en hiervoor zal de volledige breedte van de rijweg tijdelijk ingenomen worden. Het eenrichtingsverkeer wordt tijdens de werken opgeheven zodat de bewoners en het plaatselijk verkeer de straat wel nog in en uit kan rijden.”