Vicky Van de Walle (43) en Bart Vanhulle (43) stralen, in hun trouwkledij in de studio van Radio Tequila.
Volledig scherm
PREMIUM
Vicky Van de Walle (43) en Bart Vanhulle (43) stralen, in hun trouwkledij in de studio van Radio Tequila. © Joeri Seymortier

Vicky en Bart trouwen live op de radio terwijl hun gasten thuis van de verwenbox genieten: “Het filmpje van de openingsdans hebben we gepost op WhatsApp”

Deinze/DrongenGeen grote feestzaal, wel de studio van Radio Tequila in Deinze. Vicky Van de Walle (43) en Bart Vanhulle (43) hebben hun trouwfeest zaterdagavond live uitgezonden op de radio. De 200 gasten kregen het eten thuis geleverd, en konden via 106.2 FM aanwezig zijn op het trouwfeest. “Zo was iedereen veilig thuis in zijn bubbel, maar hadden we toch het gevoel allemaal samen te zijn. Het werd een prachtavond”, straalt het koppel. Wij gingen meefeesten.

 1. Eva (47) leert mensen spreken op afscheidsceremonies: “Het hoeft niet altijd zwaar en dramatisch te zijn, er mag al eens gelachen worden”
  PREMIUM
  Deinze

  Eva (47) leert mensen spreken op afscheids­ce­re­mo­nies: “Het hoeft niet altijd zwaar en dramatisch te zijn, er mag al eens gelachen worden”

  Eva Germeys (47) uit Deinze start begin mei met een online opleiding voor wie de perfecte afscheidsceremonie aan elkaar wil praten. De voorbije twee jaar brachten haar warme en rake woorden al troost bij tientallen afscheidsvieringen en nu wil ze haar ervaring doorgeven. “Een speech op een afscheidsviering zit vaak boordevol clichés en is meestal zeer dramatisch. Dat is niet nodig, want afscheid nemen is al zwaar genoeg.”
 1. VS waarschuwen voor gevaren van loopband met deze harde video
  Play

  VS waarschu­wen voor gevaren van loopband met deze harde video

 2. Klunzig schaap gaat viraal met hilarische fails
  Play
  bizarre beesten

  Klunzig schaap gaat viraal met hilarische fails