Burgemeester Jan Vermeulen, Conny De Spiegelaere, schepen van gezondheidszorg en burgemeester Simon Lagrange doen de aankondiging.
Volledig scherm
Burgemeester Jan Vermeulen, Conny De Spiegelaere, schepen van gezondheidszorg en burgemeester Simon Lagrange doen de aankondiging. © Stadsbestuur Deinze

Versnelde vaccinatie in Deinze en Zulte: “Zaterdag kan elke volwassene die zich nu registreert om een Johnson-vaccin komen”

Deinze/ZulteHet vaccinatiecentrum Brielpoort in Deinze krijgt extra vaccins, en wil een inhaalbeweging doen. Op zaterdag 10 juli en donderdag 15 juli is het vaccin van Johnson & Johnson beschikbaar voor iedereen die 18 jaar of ouder is. “Ook wie reeds eerder uitgenodigd werd voor Pfizer of AstraZeneca, kan op deze momenten een Johnson & Johnson-vaccin krijgen.”

  1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
    Streamz

    Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

    Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).