Frederic Boone en Gwijde Versele, de CEO en financieel directeur van Versele-Laga, kwamen het parcours inwijden met Joris De Witte en Willy Goeteyn van WTC Walter Godefroot. Ook Hélène Vandeputte van het Versele-Laga-team was van de partij in de Boswachersdreef in Astene.
Volledig scherm
Frederic Boone en Gwijde Versele, de CEO en financieel directeur van Versele-Laga, kwamen het parcours inwijden met Joris De Witte en Willy Goeteyn van WTC Walter Godefroot. Ook Hélène Vandeputte van het Versele-Laga-team was van de partij in de Boswachersdreef in Astene. © Anthony Statius

Versele-Laga bedenkt coronaveilige alternatieven voor sportevenementen: “Mountainbiken kan alvast in eigen bubbel”

Deinze/Nazareth/GavereVersele-Laga, de Deinse producent van dierenvoeding- en verzorgingsproducten, zag door het  coronavirus haar sportevenementen in het water vallen. Voor de afgelaste mountainbike- en cyclotocht Versele-Laga Classic bedacht het bedrijf samen met WTC Walter Godefroot een alternatief. “In maart kun je de hele maand coronaveilig mountainbiken in de streek en we hopen dat op 13 november nog eens allemaal samen te kunnen doen”, zegt brand manager Sarah Lanckman.

 1. Je autoverzekering sneller opzeggen, is het binnenkort mogelijk?

  Je autoverze­ke­ring sneller opzeggen, is het binnenkort mogelijk?

  Een autoverzekering jarenlang bij dezelfde verzekeraar houden? Veel mensen doen het. Zelfs bij de aankoop van een nieuwe wagen stappen velen gewoontegetrouw naar hun eigen verzekeraar voor een nieuw voorstel. De strenge regeling om een contract over te dragen naar een andere verzekeraar schrikt af. Maar daar brengt een nieuw wetsvoorstel binnenkort misschien verandering in. Independer.be legt uit hoe je je autoverzekering kan overdragen en wat er in de toekomst zou kunnen veranderen.
 2. Tot tweemaal toe bloemen gestolen op graf van Jaro: “Alsof hij geviseerd wordt”
  Deinze

  Tot tweemaal toe bloemen gestolen op graf van Jaro: “Alsof hij geviseerd wordt”

  Zondag 4 april was het zes jaar geleden dat Greets zoon Jaro (26) uit het leven stapte. Zijn graf op het kerkhof van Petegem werd opgekuist en er werden mooie bloemen geplaatst. Een dag later ging Greet terug en zag ze dat de bloemen gestolen waren. En op 13 april werden weer bloemen gestolen van het graf. “Je komt naar het kerkhof om dicht bij je zoon te zijn en dan dit”, zegt Greet teleurgesteld.
 1. Alles voor de wetenschap! Nederland opent testcafé waar je nu al een pintje kan drinken
  Play

  Alles voor de wetenschap! Nederland opent testcafé waar je nu al een pintje kan drinken

 2. Kaap van 2 miljoen gevaccineerde Belgen gerond: "Heb meteen een afspraak gemaakt, hoe vlugger hoe beter"
  Play

  Kaap van 2 miljoen gevacci­neer­de Belgen gerond: "Heb meteen een afspraak gemaakt, hoe vlugger hoe beter"