Het feestcomité Landegem Voluit!
Volledig scherm
Het feestcomité Landegem Voluit! © Landegem Voluit!

Vernieuwd comité wil Landegem opnieuw doen feesten: “Kermis vanaf nu op vrijdag”

LandegemHet vernieuwde feestcomité van Landegem (Deinze), dat voortaan Landegem Voluit! heet, wil een nieuwe wind door het dorp doen waaien. Morgen (vrijdag) nodigen kersvers voorzitter Olivier Goossens en de bestuursleden iedereen uit op de kermis. 

 1. Beperkte hinder bij nieuwe circulatie stationsbuurt
  Deinze

  Beperkte hinder bij nieuwe circulatie stations­buurt

  De verkeershinder aan de nieuwe verkeerssituatie aan het station van Deinze bleef maandagochtend beperkt. Vanaf vandaag geldt in het stuk Tolpoortstraat tussen het kruispunt ‘de knok’ en de Ommegangstraat – de vroegere Stationsstraat – eenrichtingsverkeer. Wie uit de Gaversesteenweg komt, kan nu enkel via de Georges Martensstraat naar de gewestweg N43 rijden. De politie vatte vanaf 7.30 uur uur post ter hoogte van het voormalige café James, om te verhinderen dat ongeduldige chauffeurs toch de Tolpoortstraat zouden inrijden. Of de doorstroming ook tijdens de avondspits vlot zal verlopen, valt nog af te wachten.
 1. Bestuurder knalt tegen geparkeerd voertuig en woning en pleegt vluchtmisdrijf: huurbaas doet oproep naar getuigen
  Deinze

  Bestuurder knalt tegen geparkeerd voertuig en woning en pleegt vluchtmis­drijf: huurbaas doet oproep naar getuigen

  Langs de Aaltersesteenweg in Deinze is in de nacht van zondag op maandag een ongeluk gebeurd. Een bestuurder verloor er ter hoogte van huisnummer 66 de controle over het stuur en knalde op een geparkeerde wagen. Die werd vervolgens tegen de gevel gekatapulteerd, met heel wat schade tot gevolg. Zonder verpinken vluchtte de bestuurder weg, de huisbaas is nu op zoek naar hem.