Verboden te roken.
Volledig scherm
Verboden te roken. © RV

Verboden te roken in mondmaskerzone in Deinze

DeinzeIn Deinze is het vanaf nu verboden om te roken in de zone waar een mondmasker moet gedragen worden. Aanvankelijk mocht men het mondmasker afzetten om een sigaretje op te steken, maar dit reglement werd bijgesteld.

 1. Tijdelijke oplossing voor VVE Hansbeke: verhuis naar voetbalsite Landegem in afwachting van eigen vaste stek
  PREMIUM
  Hansbeke

  Tijdelijke oplossing voor VVE Hansbeke: verhuis naar voetbalsi­te Landegem in afwachting van eigen vaste stek

  Na tientallen jaren is er eindelijk een oplossing in de maak voor VVE Hansbeke. De voetbalclub verhuist tijdelijk naar de voetbalsite in Landegem, een eigendom van de stad die al twee jaar niet gebruik wordt. “Ondertussen proberen we de site in Hansbeke te regulariseren, zodat de accommodatie eindelijk kan aangepakt worden. Lukt dit niet, dan kunnen we nog altijd zoeken naar een nieuwe locatie in Hansbeke”, zegt schepen van Sport Norbert De Mey (Open Deinze).
 2. Tienkamper Thomas Van der Plaetsen lanceert Warmste Brievenactie met reuzengrote krijttekening: “Schrijf een brief naar wie het moeilijk heeft”
  Deinze

  Tienkamper Thomas Van der Plaetsen lanceert Warmste Brievenac­tie met reuzengro­te krijtteke­ning: “Schrijf een brief naar wie het moeilijk heeft”

  De reuzengrote krijttekening op het Sint-Poppoplein in Deinze is een initiatief van Back on Track, de vzw van tienkamper Thomas Van der Plaetsen. Met deze tekening lanceert Thomas de Warmste Brievenactie waarbij hij iedereen oproept om een brief te schrijven naar iemand die het moeilijk heeft. “We kennen allemaal wel iemand die steun kan gebruiken”, zegt Thomas Van der Plaetsen.
 1. Vijf griezelige verrassingen in horrorgame ‘Dark Pictures: Little Hope’
  Play
  games

  Vijf griezelige verrassin­gen in horrorgame ‘Dark Pictures: Little Hope’

 2. Pijnlijk: losgekomen autowiel raakt auto en haalt motorrijder onderuit
  Play

  Pijnlijk: losgekomen autowiel raakt auto en haalt motorrij­der onderuit