Geoffroy Van Hulle met mama Nicole. Ze stellen in Maldegem hun huis open.
Volledig scherm
PREMIUM
Geoffroy Van Hulle met mama Nicole. Ze stellen in Maldegem hun huis open. © Joeri Seymortier

Van springkastelen in Lukri Land tot wereldreis in decoratie: dit zijn onze vijf weekendtips voor het Meetjesland en Deinze

Deinze/MeetjeslandKoning Winter is nu echt in het land, dus zoeken we het vertier dit weekend vooral binnen. Wij vonden en zochten voor het weekend van 10 en 11 december vijf leuke uitjes in het Meetjesland en de streek rond Deinze. Maak je keuze.

  1. Laura (29) kan kapsalon openen dankzij zoontje Julien: “Ik was allergisch aan haarproducten, maar sinds mijn zwangerschap is dat voorbij”
    PREMIUM
    Poesele/Deinze

    Laura (29) kan kapsalon openen dankzij zoontje Julien: “Ik was allergisch aan haarproduc­ten, maar sinds mijn zwanger­schap is dat voorbij”

    Een eigen kapsalon runnen is het enige wat Laura De Mulder (29) uit Poesele echt wou in het leven, maar dat was bijna onmogelijk. “Bij de minste aanraking met haarproducten, kreeg ik pijnlijke uitslag op mijn handen. Sinds mijn zoon Julien (2) er is, ben ik daar gelukkig vanaf”, zegt Laura, die recent haar garage ombouwde tot een haar- en nagelstudio.