De kraan raakte bij de val de nok van een nieuwbouwwoning.
Volledig scherm
De kraan raakte bij de val de nok van een nieuwbouwwoning. © Wouter Spillebeen

Vallende torenkraan beschadigt dak van nieuwbouwwoning

In de nieuwe woonwijk Steinen in Landegem is maandagmorgen een bouwkraan omgevallen. In de val heeft de kraan het dak van een woning beschadigd. Er vielen geen gewonden.

0 reacties

 1. Kippenvel verzekerd: dit zijn de meest huiveringwekkende true crime-docureeksen
  Streamz

  Kippenvel verzekerd: dit zijn de meest huivering­wek­ken­de true cri­me-docureek­sen

  True crime is de laatste jaren een belangrijk deel geworden van het aanbod van de streamingdiensten. Eén ding mag alvast duidelijk zijn: niet alleen in het buitenland worden er ernstige misdrijven gepleegd. Op woensdag 18 mei schoot Streamz ‘True Crime Belgium: Schellebellemoord: De zaak Prosper Van der Borght’ op ons af. Het ideale moment om enkele spannende docureeksen binnen dit genre in onze Kijkgids te bundelen. Passeren de revue: een meesteroplichter, een wereldberoemde moordzaak, een gewetenloze seriemoordenaar en een vreselijk familiedrama.
 2. Van de beste plaatsen tot de mooiste praalwagens: stoetenbouwer Karen Steyaert (40) geeft tien tips voor de Canteclaerstoet
  PREMIUM
  Deinze

  Van de beste plaatsen tot de mooiste praalwa­gens: stoetenbou­wer Karen Steyaert (40) geeft tien tips voor de Canteclaer­stoet

  Nog enkele nachten slapen en dan trekt de Canteclaerstoet voor de 25ste keer door de straten van Deinze. Wij vroegen aan stoetenbouwer Karen Steyaert (40) enkele tips die je moet weten over dit vijfjaarlijkse volksfeest dat plaatsvindt op zondag 22 mei. Waar heb je de beste plaatsen? Waar kan je parkeren? Wie is Canteclaer nu weer? Je leest het hier.