Het Leen in Eeklo op een winterochtend.
Volledig scherm
PREMIUM
Het Leen in Eeklo op een winterochtend. © Wannes Nimmegeers

Vaarwel kerstkilo’s: 5 prachtige wandelroutes in het Meetjesland en de streek rond Deinze om je goede voornemens waar te maken

Deinze/MeetjeslandEisen de kerstetentjes en nieuwjaarsfeestjes ook bij jou hun tol op de weegschaal? Niets beter om af te vallen dan een fikse wandeling. En wandelen kun je in het Meetjesland en de streek rond Deinze op heel wat mooie locaties. Wij zochten de vijf tofste winterwandelingen uit.

  1. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
    Tweakers

    Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

    De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.