Het filmpje werd geprojecteerd aan Tallieu en Tallieu.
Volledig scherm
Het filmpje werd geprojecteerd aan Tallieu en Tallieu. © Anthony Statius

Unizo Deinze projecteert nieuwjaarsboodschap met bekende gezichten in straatbeeld

DeinzeUnizo Deinze heeft vrijdagavond een opvallende nieuwjaarsboodschap voor alle ondernemers van de Leiestad gelanceerd in het straatbeeld van Deinze en Nevele. Het filmpje waarin een tiental bekende Deinzenaren opdraven, was onder andere te zien langs de N43 ter hoogte van Tallieu en Tallieu en aan de brandweerpost in Nevele.

 1. Julien (26) dingt mee naar de titel van LEGO Master: “Het gebeurt dat ik maanden niets bouw, maar dan weer dagenlang 5 tot 7 uur in mijn LEGO kamer zit”
  PREMIUM
  Gent/Deinze

  Julien (26) dingt mee naar de titel van LEGO Master: “Het gebeurt dat ik maanden niets bouw, maar dan weer dagenlang 5 tot 7 uur in mijn LEGO kamer zit”

  Julien Andries (26) groeide op in Petegem en verhuisde onlangs naar Gent met zijn vriendin. Zijn collectie LEGO blokjes nam hij mee. Ze kregen zelf een aparte kamer in zijn nieuw appartement. Zo kon hij in zijn vrije tijd, naast zijn job als architect, blijven werken aan zijn bouwwerken. Een ideale voorbereiding voor zijn deelname aan LEGO Masters, dat zaterdag start op VTM.
 1. Tate en Philip konden geen kinderen krijgen. Toen adopteerden ze een embryo
  Play

  Tate en Philip konden geen kinderen krijgen. Toen adopteer­den ze een embryo

 2. Gezin ontdekt wie eten van kat altijd komt stelen
  Play

  Gezin ontdekt wie eten van kat altijd komt stelen