Heel wat supporters kwamen de triatleten aanmoedigen op de Leiedam.
Volledig scherm
Heel wat supporters kwamen de triatleten aanmoedigen op de Leiedam. © Anthony Statius

Triatleten én publiek overspoelen stadscentrum

Het tweedaagse triatlonweekend deed het stadscentrum van Deinze goed vollopen. De meer dan zevenhonderd triatleten, die verspreid over twee dagen aan de wedstrijden deelnamen, brachten ook een horde supporters mee.

0 reacties

 1. Rijvers Festival durft stilaan in zomer te geloven: “Voluit voor volwaardig festival, desnoods met sneltesten”
  PREMIUM
  Lievegem

  Rijvers Festival durft stilaan in zomer te geloven: “Voluit voor volwaardig festival, desnoods met sneltesten”

  De organisatie van Rijvers Festival gelooft in de zomer, en is volop bezig om de komende editie voor te bereiden. Tachtig procent van de groepen is zelfs al geboekt, onder voorbehoud. “We houden rekening met elk scenario: een normaal festival, of desnoods eentje met sneltesten aan de ingang. Hoe dan ook: we voelen dat onze bezoekers nu meer dan ooit nood hebben aan een echte festivalbeleving”, klinkt het.
 2. Woonboot van Danny (59) op enkele minuten volledig uitgebrand: “Boot zal moeten afgebroken worden, maar ben nu vooral bezig met waar ik ga slapen”
  PREMIUM
  Astene

  Woonboot van Danny (59) op enkele minuten volledig uitgebrand: “Boot zal moeten afgebroken worden, maar ben nu vooral bezig met waar ik ga slapen”

  De woonboot van Danny Vergauwe (59) uit Astene is vandaag volledig uitgebrand. De man stond op het dek en merkte plots een rookontwikkeling op in zijn keuken, enkele minuten later stond zijn volledige inboedel in brand. Hoe het vuur is ontstaan, daar heeft Danny geen weet van. Evenmin weet hij waar hij de komende tijd zal slapen. “Er zit niets anders op dan de boot af te breken. Het is een puinhoop.”
 1. Relschoppers in Nederland laten spoor van vernieling achter
  Play

  Relschop­pers in Nederland laten spoor van vernieling achter

 2. Chuck Schumer doet gênante verspreking tijdens belangrijke speech
  Play

  Chuck Schumer doet gênante verspre­king tijdens belangrij­ke speech