TNT CREW in actie.
Volledig scherm
TNT CREW in actie. © VTM

TNT CREW zint op wraak bij tweede deelname aan Belgium’s Got Talent: “We vliegen tot 8 meter hoog, zonder trampoline”

Deinze/Zulte/EvergemDe acrobaten van de TNT CREW uit Deinze nemen vrijdagavond voor de tweede keer deel aan de talentenjacht Belgium’s Got Talent. Vijf jaar geleden verloren ze nipt de finale van dansgroep Baba Yega, maar nu zijn oprichter Mathijs Vereecken en zijn bende uit op wraak. “Onze nieuwe trucs zijn ongezien in Vlaanderen”, Zegt Mathijs.

 1. Stad Deinze opgelicht met vervalste factuur in bouwdossier cc Leietheater

  Oplichters maken stad Deinze 376.274 euro armer in bouwdos­sier

  De stad Deinze is het slachtoffer geworden van oplichting door derden. Voor de bouw van het toekomstig cultureel centrum Leietheater werd een valse factuur van 376.274,45 euro betaald aan een criminele organisatie. De feiten dateren van het voorjaar en het parket is met een gerechtelijk onderzoek bezig. “We hebben er alle vertrouwen in dat we ons geld gaan terugzien. De bouw van het Leietheater komt door het dossier niet in het gedrang”, zegt burgemeester Jan Vermeulen (CD&V).
 2. Stijgend aantal besmettingen bij kinderen in Deinze: twee scholen en tiental opvanglocaties dicht
  PREMIUM
  Deinze

  Stijgend aantal besmettin­gen bij kinderen in Deinze: twee scholen en tiental opvangloca­ties dicht

  De vierde coronagolf is steeds meer voelbaar in het lager onderwijs en de kinderopvang in Deinze. Basisschool De Veerboot in Astene moest al de deuren sluiten en woensdag volgt basisschool Sint-Gerolf in Merendree. Ondertussen zijn er ook al vier kinderopvanglocaties volledig of deels gesloten, alsook vijf onthaalouders. “Onze diensten worden overspoeld door een tsunami van telefoons en mails van ouders”, zegt schepen van Onderwijs en Kinderopvang Trees Van Hove (CD&V).