De acrobaten Joris Geens, Wannes Geens, Bram Decraene, Nicolas Deschères, Quinten Mangelschots van TNT Crew.
Volledig scherm
De acrobaten Joris Geens, Wannes Geens, Bram Decraene, Nicolas Deschères, Quinten Mangelschots van TNT Crew. © Vtm

TNT Crew brengt ‘monstertrampoline’ mee naar Belgium's Got Talent: “Er bestaat maar één in de hele wereld”

DeinzeDe acrobaten van de TNT Crew uit Deinze maken nog steeds kans om de talentenjacht Belgium’s Got Talent te winnen. Vrijdag nemen ze hun ‘Monstertramp’ mee: een unieke constructie voor nog meer halsbrekende trucs.

 1. Farmfabriek zet de deuren open tijdens Open Atelier Weekend: “Vele Deinzenaren weten nog niet wat hier allemaal gebeurt”
  PREMIUM
  Deinze

  Farmfa­briek zet de deuren open tijdens Open Atelier Weekend: “Vele Deinzena­ren weten nog niet wat hier allemaal gebeurt”

  Derde keer, goede keer voor het Open Atelier Weekend van Farmfabriek in Deinze. Bezielers Joost Van der Cruysse (31) en Greg Moulin (44) moesten hun evenement al tweemaal annuleren, maar komend weekend nodigen ze iedereen uit om te komen kennismaken met de creatievelingen die in het oude fabriekspand in de Slachthuisstraat aan het werk zijn. Hieronder een overzicht van wie je er allemaal aan het werk kan zien.
 2. Piet Vande Casteele (24) uit Deinze is Viskok van het Jaar 2022: “Mooie opsteker na pittige jaren”
  PREMIUM
  Grammene/Deinze

  Piet Vande Casteele (24) uit Deinze is Viskok van het Jaar 2022: “Mooie opsteker na pittige jaren”

  Met een rollade van rog rijfde Piet Vande Casteele uit Grammene, een dorpje bij Deinze, de titel Viskok van het Jaar 2022 binnen. Sinds hij als souschef een achtste plaats op de Bocuse d’or - het wereldkampioenschap koken - behaalde, gaat het hard voor de jonge Grammenaar. Met cateringopdrachten en pop-ups houdt de kersverse viskok het hoofd boven water in woelige tijden.
 1. Sport, emoties én drama: vijf meeslepende streamingtips
  Streamz

  Sport, emoties én drama: vijf meeslepen­de streaming­tips

  Weinig hobby’s maken zo veel emoties in ons los als sport. Naar aanleiding van de nieuwe Streamz-release ‘The Window’, dat zich afspeelt tijdens de transferperiode binnen het voetbal, vullen wij onze Kijkgids deze week aan met andere topseries en films die drama en sport verweven tot een meeslepende kijkervaring. Diepe karakterstudies in ‘Friday Night Lights’ (Hulu), datagedreven stuntwerk in ‘Moneyball’ (Netflix), hilarische scènes in ‘Ted Lasso’ (Apple TV+) en een temperamentvolle basketbalcoach in ‘Big Shot’ (Disney+): dit zijn onze favoriete sporttitels om te streamen.