De leerlingen van De Sterrebloem startten het nieuwe schooljaar met een ontbijt.
Volledig scherm
De leerlingen van De Sterrebloem startten het nieuwe schooljaar met een ontbijt. © Anthony Statius

Terug naar school: nieuwe klaslokalen De Sterrebloem ingewijd met startontbijt

De renovatiewerken in de ervaringsgerichte school De Sterrebloem in Meigem vorderen ieder jaar een beetje meer. De school bestaat tien jaar en maandagochtend werden twee vernieuwde klaslokalen feestelijk geopend tijdens het jaarlijkse startontbijt.

0 reacties

  1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
    Gouden 11
    2

    Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

    Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.