Machias Audoor viert zijn vrijgezellenfeest met Briony Den Haese, getuige Pieterjan Storme, Davy De Groote en getuige Anthony Vanden Berghe.
Volledig scherm
PREMIUM
Machias Audoor viert zijn vrijgezellenfeest met Briony Den Haese, getuige Pieterjan Storme, Davy De Groote en getuige Anthony Vanden Berghe. © Anthony Statius

Terrassen lopen goed vol in Deinze-centrum: “Het voelt als een eerste schooldag”

DeinzeNa een miezerige zaterdagochtend liepen de terrassen op de Markt en aan het station van Deinze vanaf de namiddag toch nog goed vol. Weer of geen weer, de cafégangers trokken een dikke trui of een vest aan en op de Markt werd zelfs een jongeman in een bruidsjurk gespot. Overal werd er geklonken en op vele plaatsen weerklonk dezelfde openingszin: “Moh, dat is lang geleden!” 

  1. Stad Deinze opgelicht met vervalste factuur in bouwdossier cc Leietheater

    Oplichters maken stad Deinze 376.274 euro armer in bouwdos­sier

    De stad Deinze is het slachtoffer geworden van oplichting door derden. Voor de bouw van het toekomstig cultureel centrum Leietheater werd een valse factuur van 376.274,45 euro betaald aan een criminele organisatie. De feiten dateren van het voorjaar en het parket is met een gerechtelijk onderzoek bezig. “We hebben er alle vertrouwen in dat we ons geld gaan terugzien. De bouw van het Leietheater komt door het dossier niet in het gedrang”, zegt burgemeester Jan Vermeulen (CD&V).